Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 65 od 65

Tema: Nekoliko pitanja prije prelaska na platnene

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    rodine puse jesu isti kroj sve, ali s malim varijacijama. ova s pingvinima je najvisa u struku, i mogu ju normalno zatvoriti, a slon i maca najteze, jer je nekako kraca, i onaj gore dio iznad trake za cicak je jako mali i onda se to nekad sfrce i traka dode na kozu. ne znam jel to do kroja ili do sivalice.
    meda molim te reci mi kad si kupila te rodine puse.
    Na početku je kroj bio manji pa smo ga povećali.
    Ako si obje kupila nedavno onda je vjerojatno radi šivalice (moramo na to obratiti pažnju).
    Hvala ti na informaciji

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hildegard, istina, ova slon i maca su s pocetka prodaje pusa, negdje u proljece, a ovu crni pingvini sam sad kupila prije mjesec dana. jos imam jednu, rozi pilici, koja je kupljena ljetos. ta je nekako izmedu ove dvije po toj visini.

super ako ste vi bas poboljsavali kroj, a ne da je slucajno. znaci da mogu mirne duse kupovati dalje rodine puse

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hildegard hoće li ponovo biti uzorka "leptirići"?

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nemamo pojima.
    Ako ćemo ga moći nabaviti - biti će

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

:/ U nadi je spas...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Eto me natrag na topic. Ponosno javljam da smo već 6. dan (noći ne računam - za sad) u potpunosti u platnenima! :D
    Jednu noć smo probali s kamarisicom - cover je izdržao, nimalo nije promočilo, no malo me brine što je pelena bila mokra za žmikati - a tako i mala guza i trbuščić . A cover sam stavila u kantu zajedno s pelenom jer je iznutra bio vlažan. Jesam li dobro napravila ili bi ga bilo dovoljno samo "proluftati"? Što vi radite?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su coveri nakon svakog mijenjanja mokri, morala bih ih imati 20 da ih bacam u kantu svaki put kad su mokri
    dakle, ja ih samo zluftam

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I nama cover bude mokar ujutro, a pelena na žmikanje Cover operem na ruke, osuši se jako brzo. Stavljam ga u mašinu s ostalim pelenama samo kad je ukakan i ono, svako po mjeseca-mjesec dana da ga mašina zavrti na 60.

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Eto, taman sam se odlučila na platnene i naručila ih nekoliko i sad kad pročitam da budu u jutro mokri i pelena za žmikanje- nekako mi :/ .

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

A jesam se zaletila na staru temu .

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Budu mokri ali u prirodnom materijalu. Samo se sjeti da se toliko popiške i u jednokratnoj peleni, ali se ništa ne vidi. I to nije dobro. Jer suha guza nije dobra guza. Pelena upije vlagu ( i odnosi vlagu sa kože), a iritanti ostaju na površini pelene u dodiru sa kožom.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja sam njega dok se jos nocu budio papati i presvukla, od kada spava u komadu ne presvlacim ga
    ak ga ujutro odmah presvucem pelena nije skroz mokra, ak ga malo pustim jos da trckara, pa se popiski jos jednom od jutarnjeg mlijeka onda bude ful puna

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nama je ful puna jer puno ciki po noći, ali nikad nije bilo problema. Niti je imao kakav osip, ne koristimo nikakve kreme, niti se budio zbog mokre pelene. sve 5. čim se dignemo presvučem ga i to je to.

renci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mama sanja, jel dodaš još koji uložak u pelenu preko noći? Slobodno stavljaj tetra pelene jer jako upijaju.
    Mi imamo tri noćne pelene, prvo frotiraste ME s ME coverom, budu mokre pelena i uložak, ali guza ne. Druga kombinacija mi je HM pelena frotirasta poketica u koju uguram tetra pelenu, a ME cover preko. Treća mi je kamarisova pelena s dodanim uloškom i HM cover. Stvarno nije nikad mokar, nije mi ni jednom promočilo, a ponekad cica i po 5 puta tokom noći. Covere većinom samo luftam jer nema potrebe da ih stalno perem, ponekad iako su suhi imaju miris mokraće pa ih ipak operem, ali luftanje je većinom dovoljno.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Renci, stavljam uložak, ono moje pitanje je bilo s početka našeg platnenog pelenaštva .
    Dakle, nakon pola godine situacija je ovakva: stavljam ili uložak od bambusa (tots bots) ili HM koji sam nabavila od jedne naše tete šivalice ( , ona će znati) - s jedne strane pamuk, s druge flis, a unutra mikrofibra. Presavinem ga na tri dijela i super je. U posljednje vrijeme čak ni ne stavljam flis na guzu, nego pamuk - ona početna "fobija" od mokre guze je prošla . A pelena za noć je frotirasta kamarisica, s tim uloškom je super, cover bude samo vlažan, a L. je veliki popiiii..., pogotovo u noćima kad ciki svakih sat vremena.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •