zanima me je li netko imao iskustva s ovim antibiotikom i dojenjem?

zbog ozbiljne urološke upale (bakterije se nagomilale ) jučer mi je urologinja na hitnoj na Rebru prepisala taj antibiotik s utjehom (nakon mojih suza ) da je taj najmanje štetan uz dojenje i uz dozu od 500 mg tijekom 5 dana, pa onda opet na kontrolu uz nadu da će to ubiti beštije.
teta u ljekarni me isto tješila da se taj antibiotik izlučuje u mlijeko od 1 do 2 posto, da se ne brinem.
nazvala sam i pedijatricu na hitnoj na rebru i ona je naravno rekla da nije preporučljvo dojiti i piti antibiotiok, već da tijekom tih dana pređemo na umjetnu hranu, a ja da se izdajam.
na žalost, nema šanse da ne pijem lijek jer sam pet dana pokušavala preživjeti s natakanjem tekućina, brusnicom... ali nije pomoglo i u noći tijekom petka su me probudili jaki bolovi.

naša je odluka sinoć bila da pijem antibiotik i dojim - od dva zla (antibiotik u mlijeku i umjetna hrana) odabrali smo ovaj prvi. mrzim samu pomisao da mora piti umjetnu hranu jer to je isto kemija. je li to manje zlo, uistinu ne znam i jako se brinem. moj mali papa k'o veliki, dojenje nam ide perfektno doslovce od prvog dana u bolnici, super dobiva na težini (sada ima dva i pol mjeseca).

javite kakava su vaša iskustva u takvoj nevolji.