Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Zagnojena ranica i mlijeko

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Zagnojena ranica i mlijeko

Evo mene opet,
    imam izgleda zarastao nokat na nozi i, ugnojilo mi se, sada tretiram sa Betadine otopinom koja vuce taj gnoj van, to su dvije male ranice ko da si se iglom upikla, nista veliko, i taj gnoj je vrlo mala kolicina. Zanima me da li to utjece na kvalitetu mlijeka? Takodjer ako mi to ne prodje sa ovom otopinom, vjerojatno cu morati na antibiotike, da li malenoj mogu davati to mlijeko onda? Zao mi je ponovno se vratiti na umjetno jer sada imam dovoljnu kolicinu za njene dnevne potrebe, cak nesto i bacam.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mica Maca postoje antibiotici koji su kompatibilni sa dojenjem. Kada budes isla lijecniku koji ce ti prepisati terapiju, svakako mu napomeni da dojis i da ti da lijek koji ide uz dojenje!

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gnoj ti ne smeta za mlijeko.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: Zagnojena ranica i mlijeko

Citiraj Mica Maca prvotno napisa
    imam izgleda zarastao nokat na nozi i, ugnojilo mi se, sada tretiram sa Betadine otopinom
    tu otopinu kapaš na nokat?
    jer ako je tako to ti djeluje samo na tom mjestu , ne ulazi u velikoj količini u krvotok pa ne vidim razloga nedojenju

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

čuj, ja imam otvorenu ranu na dojci (od mastitisa) pa dojim i potvrdili su mi na pedijatriji da smijem... zato ne vidim razloga zašto ti ne bi smjela
    što se tiče antibiotika, ja sam na klavocinima

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Fala!
    znam da to nije velika rana, pa da velika kolicina ne ulazi u krv, ali eto ovo mi je prva bebica pa zelim biti sigurna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •