Cure moje, nemojte mene uzimat za ozbiljno - ništa vam ja od toga baš ne vjerujem - ni anansi, ni cikle, ni mliječi. Sori, al ja tako mislim. Na jednom sajtu iskrsne jedno, na drugom drugo itd. Tj. mislim da od tih prirodnih stvari nema neke velike štete, ali ni koristi.

Odgovori s citatom
. Nakon sto sam vidjela da ni to nece ici tako lako, ja sam jednostavno prestala da jedem sve stvari za koje sam znala da su bogate zeljezom. I gle cuda, za 6 mjeseci, nalaz uredan. Posto ne vjerujem u slucajnosti - a jedina stvar koju sam promijenila je bilo to - nemam sta drugo zakljuciti nego da je sve bilo rezultat prehrane...
).
)
, isto djeluje protuupalno, antioksidativno... naletila sam da mu daju i lagano estrogensko djelovanje no na drugom mjestu se spominje kao hrana koja inhibira estrogen (mozda zbog toga sto ima i detoksifikacijski ucinak na jetru, sto je po svim istocnjacima dobro za ciscenje organizma od toksina i starih hormona)
. Javiš vijesti?
svima!
Imamo vec plan za dalje..u 2.mj. Mb.kojem se vec veselim a do tada alternativa sa ishranom,akupunkturom,osteopatijom,ovulexom..itd
, tako mi je zao