Drage moje,o ovulexu sam pisala prije par mjeseci na PZ pa evo sada i vama ovaj link na kojem mozete procitati sve o njemu.Ako jos progooglate pod OVULEX, naci cete vise stranica sa izjavama zena koje su zatrudnijele dok su ga pile i stranice gdje ga mozete naruciti. Ja sam ga narucila preko e-bay-a i vise se isplati.Doslo mi je 3 kutije po 60 kapsula za 4 dana direktno iz Amerike i to iz njihove ljekarne sa certifikatom da je pravi ovulex.Ne morate se bojati naruciti ga preko e-bay-a.(ne znam kakva iskustva imate sa njime)Funkcionira ok.Ja cak otvarama kapsule i pijem samo prah koji je u njima i koji smrdi samo po travama,znaci nema nikakvih kemikalija u njima, a otvaram kapsule jer ne zelim piti tu plastiku.Moram priznati da puno bolje spavam jer pise u uputstvu da se piju 2 kaps. 1 sat prije spavanja.On sadrzi i vitex i sve druge ljekovite trave koje ovdje zene piju u obliku raznih cajeva.
Pogledajte:http://www.fertilitydeals.com/

Odgovori s citatom
Nikad nisam doživjela duljih 14 dana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Proci ce ovih par dana a onda ces biti ko nova, s novim elanom. Znas kako ti je kod mene bilo? Ta m koja mi je dosla cak i pre bete bila je tako obilna i bolna, i trajala skoro 10 dana toliko mi je bila strasna da sam ja svu muku neuspeha zaboravila. Samo sam jedva cekala da ona prodje, koliko mi je tesko pala mozda me malo i spasila. Za godine ne brini. Jos malo pa 39? Pa to nije nista...