Bok svima. Jutros sam bila na folikulometriji (9 dc), folikul 12 mm; sljedeća folikulometrija u ponedjeljak...

Dr. B. mi je odagnao (uspješno, bar za sad) crne misli; pitala sam ga zašto prethodna stimulacija nije dala rezultata pa mi je rekao da se i sam čudi, jer bi tu kombinaciju uvijek dao i svojoj vlastitoj ženi jer smatra da je to najbolja kombinacija za curu mojih godina (Ina33 bi rekla da je to njegov minimix: klomifen + Gonal). Iako bi normalna doza da žena nakon 4 banke prima stimulaciju tipa 5-6 gonala dnevno kroz 10 dana, no kaže puno je to i hormonalno i financijski. Uz to u mojim godinama da moram biti svjesna da se od nekih 13 js godišnje možda samo 2 uspiju oploditi (ako sam ga dobro shvatila; pa pretpostavljam da ona prethodno mora biti uhvaćena i da je normalne kvalitete), no da bi mi po mojim nalazima svaki doc rekao da je sve ok. :D

Eto, kad završimo ovaj prirodnjak - slijedi dogovor kako i s čime dalje... Vidim da nije nekako za to da primim tih 50-60 Gonala i pretpostavit ću da je to za moje dobro. Neka on razmisli, meni je bitno da nešto uspijemo napraviti, a nije mi bed (dapače) ići svaki mjesec na prirodnjak.

Zapravo, tek sad vidim da ja uvijek unaprijed računam na siguran neuspjeh. A zašto to radim?