Tako je - blastice su rizik i svaki lab za sebe najbolje zna što je u stanju, ne valja ih forsat.Maya ZG prvotno napisa
A propos hrane - treba živit zdravo i normalno - ako nešto u krvi nije dobro slušat preporuku doktora - normalno, ako željezo ne valja, onda piti preparate sa željezom itd. Ali, to je dulji put i ne može po meni upalit tipa od 1 dc - shortcut su neki lijekovi, ako su stvarno potrebni. Ali sad ono - u ananasu je spas stav itd. - nisam pristalica toga, možda sam koga krivo shvatila. Ne pretjerivat, hranit se zdravo itd. to je OK i to usvojit kao stil života - kao brigu o svom zdravlju općenito. Rvukovi2 kaže da je za prokrvljenost endometrija dobre rezultate imala s ginkom itd. Ja vjerujem u folic plus i općenito zdrav život i hranu i, normalno, ako neko ima specifičan problem, slušat ljiečničke upute. Moj problem nije bio endometrij pa valjda se nisam za to zanimala - uvijek je bio fantazija tipa 12 mm oko ovulacije (prirodno), super prokrvljen itd. Osim ako ga ne bi klomifen dokrajčio.

Odgovori s citatom