Jill, dan nakon punkcije, a i kasnije osjetim jajnik, ali ponekad malčice zaboli i inače, znači to je tako, nije vrijedno spomena. Punkcija tako kratko traje da se totalna anestezija za npr. do 6 folikula ne isplati (ne mislim financijski). Na početku mi je bilo normalno da to zaboli, ali svaki novi postupak mi je zbog punkcije koma. Sam postupak zabava, ali punkcija - posvađam se obavezno s mm prije punkcije, a poslije je cijeli svijet moj
Maya, meni je dr. rekao da u tri postupka imam 75% šanse da uspijem, unutar godinu dana. I stvarno se to tako činilo jer je sve do kraja išlo kako treba, ali sam kraj je uvijek nažalost bio jedno veliko ništa. Vidjela sam na njemu da je od mog prvog IVF-a očekivao uspjeh.
Vjerujem da godine rade svoje, kad pogledam kako js izgleda u 40-godišnjakinje i u 35-god., razlika je očita. Jedna je cura ovdje rekla da dr. Lučinger kaže - embrij je najvažniji za uspjeh (presudan). Tek sam u ininom slučaju pomislila da to ne mora biti tako, ali sad baš na njezinom slučaju i slučaju mnogih cura (sorry ina33 što te uzimam za primjer) vidim (mislim) da je trebalo primiti puno embrija da naiđe jedan stvarno dobar. Možda ću i opet pomalo mijenjati mišljenje, ali kad i medicina nezna do kraja...
sekica, nadam se da ćeš u ovom teškom postupku ipak doći do transfera