Jesam li ja više u ikakvom postupku? Ja mislim da je ovaj moj prirodnjak završio s današnjim danom. Iako dr. B misli da moje jučerašnje i današnje oskudno krvarenje nije menga, ja sam uvjerena da jest jer su bolovi koje imam istovjetni onim menstruacijskim. Doduše, ovaj puta su nešto blaži, no - to je to. Koliko sam do jutros bila u groznom stanju, toliko sam sada već ponovno u normali. Čini mi se i previše 8) . Jer ne mogu ja tu ništa promijeniti, nije li tako? Dakle, ukoliko krvarenje ostane kakvo već jest (oskudno) trebala bih ujutro ponovno na SD, no ukoliko budem 100% sigurna (što već i jesam) da je to zaista M, onda je moj novi susret sa SD i dr. B nakon što ona fino ode, što će reć evo mene na novu folikulometriju već u sljedeću srijedu (ispada da sam non-stop na SD-u izuzev tjedan dana u mjesecu; smiješno mi). Za stimulirani još nije vrijeme, jer nije prošlo dovoljno vremena od prošloga, tako da će opet početi hajka na moj folikul i js.

Današnji UZV kaže da ima nekoliko manjih folikula, niti jedan dominantan, moje tijelo mi kaže da sam u pravu što se M tiče, pa što samu sebe držati u zabludi.

Htjela sam napraviti psihički odmah od svega ovoga (posla, IVF-ova) naredni tjedan (ono Svi Sveti, pa se ne radi petak, pa vikend), misleći kako ću se malo opustiti, no od toga plana za sada ništa s obzirom na sve što se sada dešava jer folikulometrije mogu planirati sljedeći tjedan u srijedu, petak, možda subotu....

Svim curama koje su u postupcima od želim pozitivne rezultate, kako bih se mogla zajedno s vama veseliti...

Svim curama koje su u predpostupcima također, s puno pozitivnih misli o svemu što dolazi...