-
Maya ZG, neki dan sam napisala da se folikul koji se bio fino razvijao 11dc (ponedjeljak) više nije vidio, a počeo se razvijati neki drugi, koji je bio i puno manji. Na folikulometrije sam išla svaki dan od 7dc, osim nedjelje (upravo zbog najkraćeg mogućeg ciklusa kod mene). Smatralo se u subotu 9dc da nije vrijeme za punkciju, a u ponedjeljak 11dc postavilo se i pitanje da možda već nije bila ovulacija. Pisala sam već o tome. Ciklusi su mi neredoviti 23-29-30 dana pa se mislilo da će ovulacija tek uslijediti. No jučer 13dc uslijedilo je krvarenje koje se nastavilo i danas. Nije nešto obilno no meni ni inače 1dc nikada ni nije bilo nešto obilno, a bolovi koje imam su svakako isti kao kad dobijem M, no puno blaži, pa ja uopće ne dvojim. Ne znam što ti reći. Možda je hormonalna stimulacija iz rujna ovdje odigrala ulogu. Možda, kažem. Možda je, kako sam negdje čitala, došlo do probojnog krvarenja sredinom ciklusa (po opisu kao što je to sad slučaj kod mene) što pak može biti znak da je bio anovulatorni ciklus. To ja sama dajem sebi neka tumačenja jer doc nema objašnjenja za to. Ako se nastavi ovako iz ciklusa u ciklus - bože, bit će to zaista bjesomučan lov da se uhvati js.
I da, da napomenem, i M koju sam dobila nakon stimulacije u rujnu (dakle ova od prije 14 dana) bila je izgledom i obilnošću ista kao sada, pa sam već tada pomislila da je nešto poremećeno. Naime, M je trajala koliko i inače traje, ali je cijelo vrijeme bila smeđe boje, u hrpicama "razvlačotine" (ne znam ni kako da se izrazim, sorry).
Na UZV danas vidi se jedan folikul od 11 mm i više manjih folikulića koji se ne razvijaju. Eto ti moje priče u kojoj ja cijelo vrijeme razmišljam kako me vlastito tijelo izdalo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma