-
kako uskoro ulazim u prvi stimulirani, to sve vise razmisljam o tome.
pokusavam se ufurati da sam embrijic koji se hoce usidrit, (jer cini mi se da je nas glavni problem zadrzavanje ploda). proizvedemo cak i bez stimulacija j.s, stvore se embriji, ali ih je tesko zadrzati ili se cak ne "ugnjezde". ocito je uterus veci problem nego jajnici. medicina ne zna odgovor, pa nam ne moze pruziti rjesenje. eventualno nude vaginalete, koje uniste privremeno, mozda neke bakterije, ali ne promijene bitno sastav. embrio luta, trazi dobro mjesto, nadje ga ili ne, najvise ovisi o tome gdje ce pronaci hranu, ...zasto mu ponekad ne pase...
pomognite mi u tom mom istrazivanju...kakav je medij uterus? da li se godinama polako na stjenkama maternice nataloze slojevi (uslijed menstruacija ili zbog toga sto je uterus "otvoren" prema okolini...), ili se izgube vrijedni slojevi jer nisu dobro "uhranjeni"("izlizani") kroz prehranu ili hormonima...brr...puno pitanja..ja sam inace tip osobe koja ne primi sve zdravo za gotovo, vec mi sasvim mora biti jasna slika...za sad mi je jasno da to ima puno veze sa stijenkom! da li netko zna vise o tome?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma