Ajasofy, i ja sam osobu s kojom želim dijete upoznala prije godinu i pol. I toliko sam bila uvjerena da će beba doć u roku keks - ono, dva-tri mjeseca u vrh glave. Na žalost, to se nije desilo. Nakon kojih 6 mjeseci o'šla ginićki koja mi je potvrdila da je sve ok. Nakon još 6 mjeseci u kojima se trudnoća nije dešavala počela sam se pitati... počela švrljati netom, došla do Rodine stranice pa lijepo krenula obaviti potrebne pretrage pa na MPO. Iako doc reče da nema problema da zatrudnim prirodno. U svemu tome razmišljala sam da ja zapravo nemam toliko vremena za čekanje da se nešto desi prirodno (ipak, tu je i faktor godina), jer vrijeme neminovno prolazi... A ako se trudnoća u međuvremenu prirodno desi - eh, bit će sretno i berićetno, nitko sretniji od mene. Znaš, prvo sam i ja razmišljala ne poduzimati ništa jer je sasvim normalno da će to doći samo od sebe. Al' se sjetih da nemam ni 10, ni 5 godina manje... a za 10 bih možda mislila kako sam bila naivna i kako nisam ništa poduzela. Ponavljam, da mi je 5 godina manje ni ja ne bih razmišljala o MPO-i. Kao što nisam razmišljala ni sa 40, nego tek sa 42.

Bebomanka, što je to ovulex? Pretpostavljam po imenu za što služi, no ipak ti meni reci o čem se tu radi.