Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 297

Tema: 39+ (3. dio)

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

Drage moje,o ovulexu sam pisala prije par mjeseci na PZ pa evo sada i vama ovaj link na kojem mozete procitati sve o njemu.Ako jos progooglate pod OVULEX, naci cete vise stranica sa izjavama zena koje su zatrudnijele dok su ga pile i stranice gdje ga mozete naruciti. Ja sam ga narucila preko e-bay-a i vise se isplati.Doslo mi je 3 kutije po 60 kapsula za 4 dana direktno iz Amerike i to iz njihove ljekarne sa certifikatom da je pravi ovulex.Ne morate se bojati naruciti ga preko e-bay-a.(ne znam kakva iskustva imate sa njime)Funkcionira ok.Ja cak otvarama kapsule i pijem samo prah koji je u njima i koji smrdi samo po travama,znaci nema nikakvih kemikalija u njima, a otvaram kapsule jer ne zelim piti tu plastiku.Moram priznati da puno bolje spavam jer pise u uputstvu da se piju 2 kaps. 1 sat prije spavanja.On sadrzi i vitex i sve druge ljekovite trave koje ovdje zene piju u obliku raznih cajeva.
    Pogledajte:http://www.fertilitydeals.com/

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

Zaribala sam link,ovaj funkcionira:

http://www.fertilitydeals.com/
    http://www.getting-pregnant-fertility.com/

Da i zaboravila sam vam napisati da se tu svugdje nudi dobra cijena od 57$ po flasici a ja sam dobila na e-bay-u 3 kutijice za 90$ sto je oko 70Eura.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo i mene dosadne opet

Danasnju nedjelju sam provela u skitnji okolo naokolo sa mm. Bar nisam stigla preispitivati simptome trudnoće A vidim da ste se vi u međuvremenu dobro raspisale.

Bebomanka moje je mišljenje (iako sam u iščekivanju bete-još tjedan dana) da bi i ja probala taj prirodni IVF jer nekak mi je predugo čekati 6 mj. Po malo se pokušavam informirati kako bi to išlo, makar znam da je riječ doktora tu presudna a to neću znati do daljnjeg. Tak da ti je moj savjet da i ti priupitaš

ajasofy Moj savjet ti je da tvoj partner što prije napravi spermiogram jer je to početak rješenja svakog problema. I nalaz se dosta čeka, bar na VV oko mjesec dana. A ako se usput, dao Bog, dogodi da ostaneš trudna nitko sretniji od tebe.

Još mi niti jedna od vas nije rekla da li je trenutno u postupku? A zapravo samo čekam da neka iz ovog "tabora" objavi pozitivnu betu. No dobro... imamo i trudnicu :D

pippi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala vam cure na dobrodošlici i lijepim željama.
    Velika je sreća za bilo koju curu kada dobiju +, a u našem taboru on je još značajniji.
    Nadam se da će i ovdje biti dobrih vijesti, a onda slijedi pravi tulum...

pippi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Nisam ni ja u postupku, oporavljam se o neuspješnog u rujnu. Imam dogovoren MB sljedeće godine. A prije MB moram još nešto ubaciti - samo se još moram odlučiti što i kada.
    Zapravo, najteže mi je čekati i ne raditi ništa, a vrijeme tako brzo prolazi. Kada sam u postupku, ili se bliži, mirnija sam, osjećam se jako pozitivno i nadam se. Ovako samo razmišljam i kombiniram, a ništa od akcije. Sto kombinacija a realizacija nula.
    I ja razmišljam o prirodnim, pričala sam s docom o tome. Nije tome sklon, jer su JS u prirodnim lošije kvalitete, a kod nas je to ionako problem...
    Budući da u sam u prvom stimuliranom dobila malo js nakon puno gonala, zabrinuta sam mogu li uz drugačiju stimulaciju dobiti nešto više/bolje JS. Možda ispadne nakon sljedećeg pokušaja da se niti meni stimulacija ne "isplati".

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da, vrijeme brzo prolazi osim ovih 14 dana dok se čeka beta Nikad nisam doživjela duljih 14 dana

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Maya ZG, mi napravili spermiogram privatno - u IVF poliklnici i nalaz bio isti dan. Tako da sam/smo odmah znala/znali na čemu smo. A da se na VV, a vjerojatno onda i drugdje, čeka mjesec dana? E pa, stvarno...

A što se tiče ubacivanja prirodnjaka između stimuliranih IVF-ova, mislim da je radi nas samih zaista najbolje ubacivati ih između stimuliranih IVF-ova. Ja osobno ne znam kako bih se osjećala u pauzi između dva stimulirana, ništa ne čineći. Početnica sam u svemu ovome, moram priznati. Ali, barem znam da iz mjeseca u mjesec nešto pokušavam. Ne možeš ništa izgubit, ali svakako možeš dobiti.

Cure moje, cure,

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bebomanka, ako sam dobro shvatila - ti si iz Austrije. Tamo nema ovulex-a? Ili...? Ima li ga uopće u Europi? Razmišljala sam da ga nabavim preko prijateljice u Njemačkoj. Ili se radi o razlici u cijeni?

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

Mona Lisa Ovulex je americki produkt a mislim da se moze negdje u njemackoj naruciti ili kupiti samo je puno skuplji.Najjednostavniji nacin ti je da ga narucis preko e-bay-a direktno iz Amerike-provjereno je i funkcionira!Ako ti treba jos kakva pomoc pri narudzbi,pitaj a prije toga prvo malo razgledaj ponudu na e-bay-u.

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bebomanka, tražila sam taj tvoj post u kojem pišeš o ovulexu i ne mogu ga pronaći .. daj pliz nešto malo napiši o njemu jer me jako zanima !

Deja2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pippi, ja sam ti isto sa puno gonala dobila jako malo stanica, a stanice su bile mi bile odlične na klomifen i 2-3 gonala...

pippi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Deja2, u stimulaciji sam dobila 47 gonala (što gonala, što menopura). Rezultat je bio 4 JS, od toga su 2 bile jako dobre kvalitete.
    Kaže doc da je to očekivani broj js za moje godine :? . Vidim da druge cure imaju ipak više.
    Ti si u "maloj" stimulaciji imala i veći broj i bolju kvalitetu?

Deja2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Na 35 Gonala, 3js i one su se zaustavile u diobi, na klomifen i 3 gonala 3 stanice, transfer 8- staničnih.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj pippi prvotno napisa
    Deja2, u stimulaciji sam dobila 47 gonala (što gonala, što menopura). Rezultat je bio 4 JS, od toga su 2 bile jako dobre kvalitete.
    Kaže doc da je to očekivani broj js za moje godine :? . Vidim da druge cure imaju ipak više.
    Ti si u "maloj" stimulaciji imala i veći broj i bolju kvalitetu?
    37 godina, FSH 5,5 pred nekih 6 mjeseci, 40 gonala i merionala u Mariboru zadnji put (prvih 5 dana po 3 ampule gonala, poslije po 4 ampule merionala - produljeni ciklusi - ovulacija 18 dc), 9 jajnih stanica, 7 embrija 5. dana, morule (nisu dogurale do blasto). Vraćene 2 svježe morule - beta 10 (blaga biokem.), onda FET i preživjele sve 3 na živo čudo i u početku se implantirale 2, ali je jedna bila blighted ovum, tako da je jedan embrij ostao. Na pitnaje kakvi su embriji i j. stanice - odgovor dobri i kao vidjet će se kakvi su embriji za 14 dana. Tako sam ja prošli put prošla u Mariboru. Napomena: jedan jajnik mikrocističan, neredovite menstruacije, prirodnjak nikad nisam probala jer sam se 6 mjeseci morala oporavljati od kratkog protokola (ne bi bilo ovulacije). Sretno, pipi !

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Drage moje koke!
    Evo mi je komp "oživio" pa sad mogu k vama.... a dok isčitam što ste sve napisale u ova skoro dva tjedna.... 8)
    Vidim da imamo i novog perja ...
    Svima

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

mojim kokama!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: bebomanka

cure drage, evo da se javim
    iva_luca bas dobro da se mozes cesce javljati,
    bebomanka jesi u iscekivanju postupka ili odmaras?
    ja sam jucer imala punkciju onog mog tvrdoglavog folikula, js se oplodila i u subotu je ET.
    ovaj put su radili ICSI jer kao da je bio losiji spermiogram. totalno su me sokirali jer do sada je bio vise nego idealan. dal to moze biti trenutno lose iz nekog razloga ili kad se jednom pokvari, nema nazad? malo me strah zbog toga.

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

sekica draga,navijam za subotu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a sto se spermiogarama tice, ne brini,on se stalno mijenja ali ako je jako izgubio na kvaliteti onda se TM mora posvetiti manje stresnom i zdravijem zivotu a kupite i bioastin koji u kratkom roku osjetno popravlja spermiogram.
    Vjerojatno je ovo trenutno naglo pogorsanje doslo usljed nekog psihickog stresa TM-a ili je u zadnje vrijeme pio vise alkohola ili pusio sto jako lose utjece na kvalitetu spermica..u svakom slucaju sve je trenutno i ne brini jer se opet moze popraviti!

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

sekica i zaboravih ti odgovoriti da sam u iscekivanju postupka u Mb. koji bi trebao biti u veljaci iduce god. a nisam sigurna dali da ga pomaknem na kasnije jer sam tek sad zavrsila sa ovim postupkom, da nece biti prerano?
    Vjerojatno ce ici na dugi protokol sa decapeptylom pa bi trebala poceti vec u sijecnju sa pikanjem a to je stvarno kratak period da se tijelo ocisti od prethodnog postupka....vidjet cu sto ce mi u Mb reci iako njima ne smijem reci da sam radila ICSI u 10 mj. jer mi je dr.Vlaisavljevic napomenuo da zadnji postupak moze biti u ljetu..Ako ce ici na dugi protokol, onda moram jos malo oduziti sa pocetkom stimulacije..
    Do tada moram obaviti kontrolu kod svojeg doca da uopce vidim kako sada stvari stoje sa endometriozom i ostalim a u medjuvremenu cu pokusati sa ovulexom i zdravim zivotom-izazivam sudbinu da mi pokaze ima li jos cuda 8) [/b]

Datum pristupanja
    Apr 2007

bebomanka, svidja mi se tvoje izazivanje sudbine. neznam kolika ti je bila stimulacija sad u 10.mj, ali mozda 2. mjesec nije preblizu. ja bi svakako pitala u Mb.
    sto se tice spermiograma, fakat sam se sokirala, ali kad bolje razmislim, mm je u zadnje vrijeme stvarno pod stresom, a apstinencija je bila 3 dana. mozda ipak nabavimo Bioastin ili nesto slicno.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sekica, jako mi je drago da ipak imate rezultat i da će biti transfera, super super~~~~~~~~~~
    Mislim da se za nalaz tm ne trebaš brinuti jer to se ponekad događa, a ako vas brine, napravite još jedan nalaz kako bi bili mirniji. Iako mislim da nema potrebe. Na VV su znali reči da nalaz treba raditi 2 puta jer prvi često bude loš, valjda zbog malog stresa...
    iva_luca, opet si s nama (uvijek se sjetim androgena kako kaže - iva pa još luca )

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sekica, :D

Viram da bude sve 5!!!

Svim ostalim curama .

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Vi(b)ram.....

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

sekica ~~~~~
    Svima velika

pippi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Sekica, držim fige i puno ~~~.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sekice, nakon toliko truda, mora biti veselo do kraja

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sekice~~~~~~~~~~ za subotu

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sekice, znala sam da si tvrdoglavija od tog tvog tvrdoglavka!
    Bravo i ne sekiraj se za spermiogram, glavno da se lijepo oplodila i vibrrrrrrram za subotu!

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sekica ~~~~~~~~~~~~~~~~

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sekica :D Držim palčeve iz sve snage!

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sekice

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

sekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jedva cekamo da nam se javis i drzimo cvrsto stisnute palceve!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno u iščekivanju bete !

Lipi pozdrav svim curama sa Rode !
    Evo , da se i mi javimo poslje ljetne pauze ponovno smo krenuli na postupak
    u V.V. na našu drugu inseminaciju ali do transfera nije došlo jer je stanica bila prazna . Nismo se predali te smo prošli mjesec opet krenuli u postupak i dobili jednu lijepu stanicu i ona se odlično oplodila te kasnije počela dijeliti . Prošli ponedjeljak bio je transfer i sada smo u fazi odbrojavanja . Sljedećeg 11.11. vadimo betu i molimo Boga da bude pozitivna .......!

ciao

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: u iščekivanju bete !

lamai ~~~~~~~~~~~~~~ da beta bude pozitivna
    cure moje, bio je transfer 5-stanicnog embrija, biolog kaze da je to ok.
    doc mi je preporucio mirovanje, a je prosli put mi je rekao samo prva 3 dana, a kasnije lagano. sad slijedi ono najgore-cekanje.
    sve vas puno

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sekice i lamai od srca vam želim da bete budu pozitivne

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sekica, lamai ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu.

Držite se u iščekivanju. Evo moje čekanje se bliži kraju. Preksutra u ovo vrijeme ću znati na čemu sam. Još uvijek me tu i tamo probode u nekom od jajnika. Ponekad pritisak ko da ću dobiti m a ponekad baš ništa. Bradavice malo bolne. Eto to je to ukratko. Sutra ću ujutro napraviti kućni test... znam, znam, nema smisla, nepouzdano bla bla... ali nemrem si pomoći. :?

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

sekica,lamai~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dug period cekanja koji ce uroditi plodom!

Maya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od sveg za sutra i veliki +

Datum pristupanja
    Feb 2007

Citiraj bebomanka prvotno napisa
    sekica,lamai~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dug period cekanja koji ce uroditi plodom!

Maya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od sveg za sutra i veliki +
    potpisujem...
    bebomanka

Datum pristupanja
    Apr 2007

maya, vibram do neba za pozitivnu betu sutra.
    ia30, iva_luca, enya, rikikiki, alec, ZO, petrili, pippi, bebomanka, monalisa, lilium, tiki_a, deja2.... svim curama iz kluba saljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

Jel nam se javila Maya :? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Svim ostalim kokama iz kluba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure sretno !!!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da i tu objavim da je beta negativna. Lagano sam u komi i pitam se ima li u ovim godinama smisla jos uopce pokusavati. Blizi se 39. rođendan a tek je prosao 1. IVF i koliko cu ih jos moci obaviti i hocu li imati snage??

BTW zna li netko gdje se mogu privatno obaviti spermiogrami? Nemrem naci.

pippi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Drži se Maya ZG !
    Moramo mi uspjeti, jer nemamo vremena. Zato će to biti skoro ...

Spermiogram rade u laboratoriju Stela, u Dubravi, ZG.
    Imaš sve na adresi: http://www.poliklinika-stela.hr,
    pa pogledaj.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

maya, spermiogram mozes obaviti u bilo kojoj privatnoj klinici. mi smo radili u poliklinici Vili, a mozes i u IVF.
    sto se tice godina, zaboravila si da smo upravo u ovom topicu izjavili da smo u najboljima, dakle, nemoj odustati. mnogo je zena ostalo trudno i sa vise godina.
    glavu gore i u nove pobjede

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Maya drzi se & hrabro dalje!

pippi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mislila sam da baš želiš private lab, zbog nekog razloga, zato sam napisala onu adresu.
    Inače, MPO doktori referentnim smatraju samo spermiograme iz centara koji imaju veze s MPO- vjeruju najviše VV i Petrovoj.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Maya zao mi je Proci ce ovih par dana a onda ces biti ko nova, s novim elanom. Znas kako ti je kod mene bilo? Ta m koja mi je dosla cak i pre bete bila je tako obilna i bolna, i trajala skoro 10 dana toliko mi je bila strasna da sam ja svu muku neuspeha zaboravila. Samo sam jedva cekala da ona prodje, koliko mi je tesko pala mozda me malo i spasila. Za godine ne brini. Jos malo pa 39? Pa to nije nista...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Samo da Mayi pokažem svoje godine .
    Nema predaje!

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Draga Maya, prvi IVF s losim ishodom svaku od nas je udario u pleksus! A svaka od nas potajno se nadala da ce bas njoj "upalit" od prve i da ce nam cvjetat ruzice i tako dalje.... A nekako, jos smo tu. I ne dademo da nam losa prognoza utjece na nadu. Godine su bitne ali, ja osobno se tjesim da nisu bas presudne. Imas ti ispred sebe jos lijepih godina i puno mogucnosti.

Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •