Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: skokovi u razvoju

bubi27

Početno skokovi u razvoju

zanima me kada se pojavljuju skokovi u razvoju djeteta te kako se manifestiraju.imam kcer od 3 mjeseca sa kojom nema nikakvih problema, ali zadnja dva dana između redovnih hranjenja (svaka 4 sata) malo spava i budi se plačući.da li je to taj skok?hvala :?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

skokovi su okvirno:
    3. i 6. dan
    3. i 6. tjedan
    3. i 6. mj

i najčešće je skok sa 3 mj najteži

imate veči razmak hranjenja nego ja (ne Nera , nego ja)
    kad se probudi daj joj sisati, što više sisa to če više mlijeka biti

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo, mi smo upravo u skoku sa 3 mj. već jedno 10-tak dana, i mogu reć da nam je pravo ludilo: poremetio nam se ritam spavanja, zapravo po danu uopće ne spava a noću se budi maltene ponekad svakih 15 min! i dojimo, dojimo, dojimo do besvijesti... podoji nam znaju trajati po sat i pol da bi za pol sata htjela opet! i da, prilično je razdražljiva i cendrava, tako da se debelo slažem sa Mgrubi - ovo nam je najteži i najiscrpljujući skok do sad! al neka, mala raste! :D

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I kod nas je očito skok u razvoju, jer ne znam kako objasniti ovo neprestano cicanje....

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

kod nas cini mi se skok u razvoju traje od rođenja . u prvih mjesec dana je narastao 10 cm i to je doslovno bilo nasisavanje 24 sata dnevno. drugi mjesec još 5 i pol cm i također konstantno nasisavanje, tek posljednjih dana, dakle s 3 i pol mjeseca je malo smanjio. tako da ja te skokove u razvoju nisam baš zabilježila

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj sova prvotno napisa
    prvih mjesec dana je narastao 10 cm i
    uuuu to ti je 4xviše od prosjeka (2,5cm) , triba je mali nasisati se za 4 bebe

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

što sam ono napisala prije par dana, da je smanjio sisanje, e pa vratili smo se na naš maraton :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •