-
danas joj je treci dan (mozda i cetvrti ako nismo na vrijeme skuzili) i najvise ih je dobila do sad. nije previse ispikana, nema temperaturu, pa cemo vidjet kako ce poslije biti.
Moji roditelji se ne mogu sjetit da smo imali vodene kozice. Kaze mama da zna da ni ja ni brat nismo imali niti ijednu djecju bolest
A ja budalaca jos uzmem pa guglam
bolesti koje mogu doci zbog komplikacija koza kod odraslih.
Nisam cijepljena
Cure, ona se najvise tuzi da je "boli" kokica. Ja sam je jucer cijeli dan pokusavala nagovorit da to pogledam, ali ona ne da. Ono sto sam uspjela vidjet jeste jedna tackica na ulazu.Vjerovatno ih ima mnogo vise u spolovilu, pa je to svrbi.
To joj je najgore i to pokusava cesat, ali ja joj non stop objasnjavam da ce joj prije proci ako ne cese.
Imamo Fenistil gel pa je tim mazemo i malo joj se muke olaksaju.
Sami ih jos nije dobio. Spooky, poslije koliko vremana je Dori preslo od Pie? Pravo da vam kazem ja bih i voljela da ih i on odboluje kad ih je vec i ona dobila. Pa da zavrsimo jednom sa ovim. Pa ako i ja trebam dobit nek dobijem. Gore mi je ovo iscekivanje hocemo li, necemo li...
Cure, kako sa kupanjem??? Ja sam cula i citala da ne treba kupa dijete, jer se tim samo vise prosiruju :/ Kako cu jadnica ovako smrdljiva
btw. obecala sam joj klizanje kad sve ovo prodje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma