-
Tražim jednu udrugu u Rijeci!
ovako,ne znam baš puno o toj udruzi,osim što su mi rekli da postoji,ja bih željela stupiti u ontakt sa njima! uglavnom to je udruga djece koja koriste ortopedska pomagala! moja djevojčica nema ljevu šaku i jako bi mi pomoglo da dobijem njihovu adresu,čisto radi razmjene iskustava a i druženja!!!
Molim one koji nešto znaju o toj udruzi da mi napišu,naravno ako zna netko adresu,još bolje! unaprijed zahvaljujem
-
-
-
trazi Marijanu Kraljic
rekla je da, kolko ona zna, ne postoji takva udruga u rijeci, ali da je najbolje da nazoves i da te moze povezati s nekim ljudima
-
i vidi ovdje, mozda nadjes nesto sto ce ti trebati ili koristiti
-
-
DRUŠTVO ZA DJEČJU ORTOPEDIJU KANTRIDA molim vas da li netko zna za ovu udrugu i koga bi trebala kntaktirati! nepiše nikakav br telefona! zvat ću ja informacije al evo ako netko zna ili je upoznat sa njihovim radom molila bi da mi se javi! hvala!
-
da li si uspjela sa brojem koji sam ti dala???
-
ma no Duje!gospođa Jasna nije imala slučaj kao naš al je voljna da nam pomogne oko nekih pitanja!hvala tebi i gđi. Jasni! mislim da je ovo društvo što sam navela to što tražim al nemam nikakakav kontakt telefon(ili ga ja nisam našla)!
-
Evo, pogledaj kontakt podatke:
Rijeka
Zagreb
-
BLIS draga puno ti hvala,to je ono što tražim!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma