Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: upozorenje - kupovina gonala

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno upozorenje - kupovina gonala

Znam da je naslov dramatičan, al eto, ljuta sam i razočarana!
    Dakle, kupila sam preko ovog i betinog foruma gonale za sljedeći postupak, sretna što sam ih nabavila jeftinije, nije mi ni palo na pamet pregledavati na svakoj kutiji rok za upotrebu. I onda danas, ogromno razočaranje - 6 kutija s rokom trajanja 11/08.!
    Znam, naivna sam - mislila sam da smo suborke koje si istinski žele pomoći - nisam ni u snu mislila da će me netko preveslati za parsto kuna!
    Cure, budite oprezne - ne vjerujte olako. Pa ni suborkama s ovog foruma - ne želim ni pomisliti kako mi je mogao propasti pokušaj dobivanja - a ne želim ni da se bilo koja od vas osjeti tako jadnom i izigranom!

Oprostite na dužini - jad progovara!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Koliko znam, preko ovog foruma je zabranjena prodaja :?
    Nikada nisam s time imala problema, dosta lijekova sam skupila preko oba foruma i nikad mi se to nije dogodilo :/
    Zahvaljujem svim dragim i prekrasnim curama koje su mi do sada slale lijekove
    Jezi ga....drugi put opreznije...

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Gle, je, zabranjeno je, al dobro znamo da se objavi neki broj i svi smo sretni da ga uhvatimo. I ja zahvaljujem curkama koje su bile fer i poštene, al imala sam potrebu progovoriti i o suprotnom.

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

:shock: Uh, koma....

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja isto :shock:
    jednostavno ne mogu vjerovat da ovde ima takvih ljudi :shock:
    tuzno!!!!!!!!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jesi li uzela u obzir mogućnost da nije bilo namjerno, da ni druga srana nije gledala datum, pa da probaš dobiti novac nazad?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj klara prvotno napisa

Jesi li uzela u obzir mogućnost da nije bilo namjerno, da ni druga strana nije gledala datum, pa da probaš dobiti novac nazad?
    da, to sam se i ja pitala :? možda je ipak samo zabuna :/

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tonili žao mi je zbog tvog iskustva, ali kao što ti cure sugeriraju ja bih prvo provjerila da li se radi o nenamjernoj grešci i možeš li dobiti novce natrag, a isto tako možeš javiti dotičnoj curi i reći joj lijepop u lice što je ide

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

žao mi je što ti se to dogodilo (želim, ipak, vjerovati da je u pitanju nenamjerna pogreška).

no, moram vas podsjetiti da trgovanje lijekovima preko foruma nije dopušteno. dopušteno je samo poklanjanje viška lijekova.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Boo...Ja sam vjerovala kako se tog svi i pridržavaju, nisam pojma imala da se ipak i trguje ljekovima, nadam se iskreno da se radilo o nenamjernoj grešci

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    žao mi je što ti se to dogodilo (želim, ipak, vjerovati da je u pitanju nenamjerna pogreška).

no, moram vas podsjetiti da trgovanje lijekovima preko foruma nije dopušteno. dopušteno je samo poklanjanje viška lijekova.
    Pa Tonili je napisala da je kupila preko drugog foruma ne ovog a ovdje je cure opomenula

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Laky,ajd još jednom pročitaj što je Tonili napisala.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

jesam i nevidim da je definirano s kojeg su ili ili i fer od nje

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

jesam i nevidim da je definirano s kojeg su ili ili i fer od nje

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni su na ovom forumu nudjeni lijekovi ali ne besplatno i to preko PP, pa da ne glumatamo da toga ovdje nema.
    No na zalost, zivimo u recesiji pa razumijem da neki ipak pokusavaju prodati lijekove koje su masno platili.
    To sto sam ja to odbila ne znaci da netko drugi nije iste kupio

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

zar ne piše -dakle,kupila sam preko ovog i betinog foruma...ja sam odmah pomislila preko ovog-potpomognuta-zar vi ne :?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

S time da na BETI nije zabranjena prodaja....a kupovati na takav nacin uvijek je rizik.
    Evo ja sam imala srecu da su mi predivne i postene cure darovale lijekove i zaista se jos jednom svakoj od njih zahvaljujem na svemu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam jedna od onih koji su kupile gonale preko foruma (ne ovoga, da se razumimo), i imala sam krasno iskustvo. dobra cijena, odlican rok, prvotna vlasnica ponosna trudnjaca koja je iz sveg srca vibrala za mene.

zao mi je sto ti se to dogodilo, nadam se da se nikome nece ponoviti

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Žao mi je, tonili, što ti se to dogodilo. Nadajmo se samo da nije bilo namjerno.
    A, ruku na srce, da moram kupovati lijekove, i ja bi gledala da ih kupim kako god, samo da su jeftiniji nego u ljekarni. Tako da mi je bespredmetno sada nekog osudjivati jer kupuje ljekove preko foruma ili kako god, jer gleda da prodje što jeftinije. U takvim vremenima živimo. Samo kaj, na žalost, čovjek tek kad se opeče, nauči se pameti, odnosno da ne treba svima vjerovati. Takav je život.
    Tonili

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tonili žao mi je što ti se to desilo ali i ja nekako mislim da to nije bilo namjerno. Ja sam dva puta dobila na poklon merionale sa ispravnim rokovima i zahvaljujem se još jednom dragim suborkama

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

I meni je žao da ti se to desilo, ja stvarno imam najbolja iskustva.

višnja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

joj grozno i žalosno
    ali nažalost to je postala svakodnevnica ne samo ovdje nego općenito u životu.
    meni je također ponuđena kupovina po povoljnijoj cijeni ali eto javila mi se i jedna trudnica kojoj je uspjelo iz prve i hvala bogu pa joj više nisu trebali. I kad mi je napisala da mi poklanja, dva puta sam je pitala po koliko ih prodaje sve u nevjerici da će netko u današnje vrijeme nešto pokloniti. hvala još jednom mojoj dobroj vili

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Potpisujem Tikicu u svakom njenom postu od rijeci do rijeci.Na Rodinom forumu sam skupila dosta lijekova od nesebicnih i predivnih zena koje su ih rado poklanjale.Ponudjena mi je i kupnja na pp ali eto nisam kupovala jer mi nije bilo hitno, da jeste bih.Mozda da ipak kontaktiras curu i trazis povrat novaca a ti njoj vrati te injekcije kojima je istekao rok i kvit ( i ja zelim vjerovati da ipak nije bilo namjerno).Naravno da treba biti oprezan o tome nema govora ali ja do sada nikada nisam imala slicno iskustvo ni na Rodinom ni Betinom a i na MiB forumu.Mislim da je prekrasno to sto jedna drugoj i na ovaj nacin pomazemo, poklanjamo skupocjene injekcije i nikako ne bih voljela da se ta praksa prekine.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja bi na sve ovo rekla da možda ipak nije bilo namjerno to sa rokom trajanja. A, bože moj, nikad se ne zna. I ja sam prije 10-tak min punudila curama višak Gonala (bez naplate) s napomenom roka trajanja. Meni su dr rekli da ako je tableta gonala bijela i čitava da je dobra i dalje, a ne valja samo ako joj se promjeni boja ili se raspadne. Dok opet neki ne žele ni dan nakon isteka roka tr takvu koristit. Svako za sebe odgovara. A pošto jedan G košta i preko 200 kn, a u jednu 1 injekciju idu i do 5 ampule (npr. tako bilo kod mene) samo moje mišljenje je da su na 4 kom sa rokom tr + 1 izvan roka tr = dobro rješenje. Bolje ne, ali cijene su koma. Sretno svima. (Moji gonali su bili u roku tr a svjedno od Trudnoće ni T (3 IVF)).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •