Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: jao, jao - jaooooooooooooo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno jao, jao - jaooooooooooooo

ne znam opce kakav naslov da stavim

Bila ja jucer u skoli - Dan skole i to.. ispred skole standovi, prodaje se kruh i radovi ucenika, puno malih izlozbica.. sviraglazba.. ma predivno

unutar skole sve ucionice otvorene i u njima postavljene izlozbe djackih radova - ma super nekaj... i dodjemo tak u Oskarovu ucionicu i kod njih na stolu izlozene biljeznice, tj. pisanke i crtancice.. i sad ja gledam i divim se kak je super i krasno, puno nekih crteza, zaljepljenih vjezbi, ma svega... divno... i mislim si "pa nije mi jasno - zakaj su tu metnuli biljeznice od starijih razreda".. i uzmem jednu okrenem je i vidim ime iprezime i pise 1A i ja ovak :shock: :shock: :shock: i pitam oskara - pa Oskar - jel ide ovo dijete s tobom u razred

pa ide.. zakaj'

ja reko kak ZAKAjJ
    pa jel vidis ti ovu crtancicu?
    vidim veli on
    pa daj mi objasni KAK JE MOGUCE da je u toj crtancici ispunjeno vec 10 listova, a u tvojoj samo 3-4 i to bez i jedne ove ilsutracije i icega?

a on
    i veli - pa ja sam valjda svoju IZGUBIO

nisam znal ajel bi ili ili

o boze
    a informacije su tek za dva tjedna u termiu u koji ja mogu doc
    moracu sljedeci tjedan trazit slobodan dan

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: jao, jao - jaooooooooooooo

Citiraj Mukica prvotno napisa
    ...pa daj mi objasni KAK JE MOGUCE da je u toj crtancici ispunjeno vec 10 listova, a u tvojoj samo 3-4 i to bez i jedne ove ilsutracije i icega?...
    moja bi rekla - PA NIJE BILO OBAVEZNO!
    i dan danas je zezamo kada nesto ne napravi da je to sigurno zato jer "nije bilo obavezno".
    totalno je neambiciozna, a odlikasica.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nesmijem niti gledati tuđe bilježnice. B stalno ima doma nešto za dovršiti i uvijek 15 min pregovaramo treba li to zapravo ili ne.

Jucer je trebao nacrtati nesto kao "svoj svijet", on nacrta dva lika i nazove ih - vukodlak i vatreni :shock: To su likovi iz neke igrice koji se uopce tako ne zovu vec im je on sam dao takva imena. Samo sam komentirala: molim je, kada uciteljica bude pregledavala zadaću reci joj da ti je mama psiholog, da nema potrebe da te nigdje dalje šalje

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Samo jedna anegdotica. Dođe J.prvi dan iz škole iveli, domaća zadaća za prvi dan je da smislimo ime plišanom psu- maskoti razreda, pa sam si ja mislio- ili Voldemort ili Hrvoje....

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa
    ja molim je, kada uciteljica bude pregledavala zadaću reci joj da ti je mama psiholog, da nema potrebe da te nigdje dalje šalje

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a kaj si si ti mislila mukice? pa imaš doma malog hahara!

prvo pravilo:

ne gledati tuđe bilježnice! pogotovo ne od curica iz razreda!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stvarno mukice sto ti bi da gledas u izlozbene primjerke

ali to da informacije imate tek za dva tjedna i to u terminu u kojem ne mozes doci (pa pretpostavljam noi vecina drugih zaposlenih) mi je zabrinjavajuce

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa

ali to da informacije imate tek za dva tjedna i to u terminu u kojem ne mozes doci (pa pretpostavljam noi vecina drugih zaposlenih) mi je zabrinjavajuce
    ivka, mislim da je htjela reci da njoj tek za dva tjedna odgovara termin informacija.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma skuzila, zamantrana sam

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ako hočeš skeniram ti Danielovu crtančicu i pisanku pa da vidiš šta je horor

Kod njega na pitanje zašto nešto nije napravio/doneso/rekao, uvijek kaže da on nije znao da to treba jer učiteljica ništa nije rekla. Mora da ta žena stoji 4-5 sati pred njima i šuti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj ima 5 godina , i najstariji je u svojoj vrtićkoj grupi
    danas su na panou crteži kruha
    jedan pošarani mi upada u oči odmah
    pitam ja njega- a koji je tvoj ?
    Onaj sa najvećim žutim kruhom!
    Ma kakav kruh , to je samo pošarani papir , a u jednom uglu neko malo smeđe pecivo !
    Doduše , i to je napredak , prošle godine uopće nije htio crtati

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    fakat - to mi nije palo na pamet

ma imamo mi svaki tjedan, jedan dan u tjednu, informacije, ali su jedan tjedan u jutranjem terminu koji meni ne odgovara jer u to vrijeme moram bit na poslu, a uciteljica je na bolovanju, pa sve i da hocu ne mogu ovih dana na informacije - jer bile su prekjucer popodne (al taj dan je bio dan skole i nije bilo nastave), pa su sljedeci tjedan ujutro, pa onda onaj poslije njega popodne

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Re: jao, jao - jaooooooooooooo

Citiraj fegusti prvotno napisa
    Citiraj Mukica prvotno napisa
    ...pa daj mi objasni KAK JE MOGUCE da je u toj crtancici ispunjeno vec 10 listova, a u tvojoj samo 3-4 i to bez i jedne ove ilsutracije i icega?...
    moja bi rekla - PA NIJE BILO OBAVEZNO!
    ... a moja bi rekla - NISAM STIGLA :/ :?

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bubice

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

to su sve buduci maljevici, ono naslov slike: bijeli kvadrat na bijelom papiru.

nista se ne uzrujavajte.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma bolje da ništa ne pišem o njihovim bilježnicama!

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bubice

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

rei je ovaj tjedan učiteljica 3 puta napisala da nije imala zadaću. Svaki put se mora roditelj potpisati.
    prvi put, ona nije zabilježila D.Z. pa nismo znali, a nemam naviku nazivati druge mame iz razreda, i provjeravati. Još uvijek vjerujem svom djetetu, a i htjela bih da se malo nauči na svojim greškama.
    Drugi put je to bilo iz PiD. Taj predmet me izluđuje, ništa nastava ne prati udžbenik, zadaća je bila na 50 i nekoj stranici, ja prelistala od početka sve, i nisam našla zadaću, a Rea zaboravila.
    Jučer je bila matematika, za zadaću je trebalo nacrtati i obojati kućicu od geometrijskih likova. Nacrtala je, ali je zaboravila obojati i to se smatra kao da nije napravila zadaću...psmtr
    A tog bojanja mi je već pun kufer.

BTW nakupovala sam do sada 5 kompleta bojica, svaki put kupim sve skuplje i skuplje, misleći kako će biti kvalitetnije. Sve kupujem od TOZa, vrhovi pucaju, ne daju se lijepo našiljiti...izluđuju me bojice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nama nisu tako strogi oko zadaće, B je jednom dobio minus u knjizi (vjeronauk) i to je sve. Ali me je zato, prijeteći, neki da obavijestio: znaš, od danas se sva zadaća mopra imati u školi!

Mi imamo dragu prijateljicu kod koje uvijek mogu provjeriti sto ima za zadaću ali sam to ukinula jer ne zelim da se nauci da drugi misle za njega. Sada ipak redovitije zaokruzi u knjizi ono sto ima.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja danas konacno idem na informacije.
    Bas me zanima sto ce mi uciteljica reci.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jucer je b nekim cudom donio doma biljeznicu iz hrvatskog od jednog djecaka iz razreda: melem, bas me utjesilo

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Da se nadovežem malo na temu jaooooooooo jaoooooooooo

Jel im vi spremate torbe za drugi dan, jel to rade sami a vi samo pregledate ili ste tu ulogu prepustili samo njima i ne mješate se?

Daniel svako malo pa zaboravi nešto ponijetu u školu Neznam više kako da ga uhvatim, a da se ne navikne da to bude moja briga.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Pliska prvotno napisa
    Da se nadovežem malo na temu jaooooooooo jaoooooooooo

Jel im vi spremate torbe za drugi dan, jel to rade sami a vi samo pregledate ili ste tu ulogu prepustili samo njima i ne mješate se?

Daniel svako malo pa zaboravi nešto ponijetu u školu Neznam više kako da ga uhvatim, a da se ne navikne da to bude moja briga.
    Zasad mi to radimo, ne znam dokad cemo ... trenutacno nas to ne opterecuje i ne nerviramo se zbog toga.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam idi nijednom spremila torbu za skolu. ni nosila. sve sama radi od prvog dana

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    nisam idi nijednom spremila torbu za skolu. ni nosila. sve sama radi od prvog dana
    Eh, te streberice ...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da streberica

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da streberica
    Cuj, "streber" je relativan pojam, ovisi s kim se ona usporedjuje ...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa

BTW nakupovala sam do sada 5 kompleta bojica, svaki put kupim sve skuplje i skuplje, misleći kako će biti kvalitetnije. Sve kupujem od TOZa, vrhovi pucaju, ne daju se lijepo našiljiti...izluđuju me bojice.
    Stadlerice možda?Probaj.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gle, kao kcer matere koja je cijelo skolovanje prosla bez kvalitetnog ucenja, na pamcenje i zasluzene cetvorke, od oca koji joj pojma nema sto je to ucenje, izrasla je u zadivljujuce savjesnu ucenicu koja odmah po dolasku iz skole sjeda za stol i pise zadacu, sprema torbu i inace je vrlo zadovoljna skolom i skolovanjem. no - ne voli uciti ono sto treba "strebati" npr. prirodu, pa se dogode trojke a i dvojke, a na kraju prvog razreda imala je i jednu zakljucenu cetvorku...

dakle - definitivno nije "strebsa", ali je savjesna za "fizikalije"

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

gle, kao kcer matere koja je cijelo skolovanje prosla bez kvalitetnog ucenja, na pamcenje i zasluzene cetvorke, od oca koji joj pojma nema sto je to ucenje, izrasla je u zadivljujuce savjesnu ucenicu koja odmah po dolasku iz skole sjeda za stol i pise zadacu, sprema torbu i inace je vrlo zadovoljna skolom i skolovanjem. no - ne voli uciti ono sto treba "strebati" npr. prirodu, pa se dogode trojke a i dvojke, a na kraju prvog razreda imala je i jednu zakljucenu cetvorku...

dakle - definitivno nije "strebsa", ali je savjesna za "fizikalije"
    Vedran je isto takav sto se interesa za ucenje tice, ali je potpuno nesavjestan za "fizikalije".

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi torbu spremamo zajedno. M. vježba to raditi sam, a mi smo tu da (za sada) kontroliramo da ne bi nešto zaboravio. To nam je ujedno prilika da porazgovaramo o pojedinim predmetima - upravo u tim trenucima dosta doznamo o školi i učiteljima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj sprema sam, ja kontroliram, ali ne sjećam se da sam i jednom našla da je zaboravio što...
    Ali to mu je definitivno najgori posao vezan uz školu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nakon zadaće uvijek spremi torbu, sam donese i bira knjige ali sam ja tu negdje da u letu bacim oko. Jednom ili dva puta je bez bilježnice otišao u školu, ali još je bolje kada zaključi da nema bilježnice a ona cijelo vrijeme stoji u torbi :shock: , toliko o površnosti

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je jako zabavan nacin na koji oni povezuju i promisljaju

ida je jednom zaboravila biljeznicu iz talijanskog i odmah mi to po povratku iz skole izreferirala i ja je upitam kako se snasla, a ona meni:

- lara mi je istrgnula jedan list iz svoje biljeznice iz talijanskog!

a ja: pa sto nisi mogla uzeti list iz svoje biljeznice iz prirode?

a ona :shock:

ah, da, kazem ja, mora valjda biti list iz biljeznice za talijanski!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ho ho ho, vidit ćeš ti kad muški krene u školu...
    Bilježnice, rukopis, crteži... ma trebali bi imati posebne kriterije za ocjenjivanje.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Ho ho ho, vidit ćeš ti kad muški krene u školu...
    Bilježnice, rukopis, crteži... ma trebali bi imati posebne kriterije za ocjenjivanje.
    Andrija sam sprema torbu. Od pocetka. Ponekad nesto zaboravi ako sprema u zurbi, al onda ga podsjetim da je bolje to raditi navecer nego ujutro navratnanos...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •