-
evo nisam znala gdje da drugdje smjestim ovo što ću napisat, valjda neće nikom smetat jer je priča stvarno grozna...dolazi djevojka od jedva navršenih 18 godina kod ginekologa na prvi vaginalni pregled, bila je jednom prije ali samo na informativnom razgovoru i savjetovanju, sva je uplašena i prestravljena , ukočena i neznam ni ja što sve ne, inače je vrlo povučena i sramežljiva tako da joj je ovaj preglad koma bio, legne se na stol, vrata koja djele sestru od liječnika širom otvorena, a kod sestre druga pacijantica stoji jer čeka uputnice ili recepte ili što već i ima direktan pogled na njeno međunožje
liječnik dolazi i bez i jedne riječi i pozdrava i objašnjenja stavlja spekulum i krešti sestri da dođe asistirat za papu, kod palpacija trbuha uoči da ona ima piercing na pupku i bahato s odvratnim osmjehom onako pokušava bit vrlo šarmantan ( vrlo detaljna mi je bila kad mi je ptepričavala) komentira kako bi piercing bio efektniji kad bi bio " jednu etažu niže" ...mislim nešto gadnije nisam čula već jako dugo, eto to je hrvatsko zdravstvo... nije ni čudo što se mlade djevojke nakon takvih susreta pokušavaju što duže izvuć od ginekologa, bilo muških, ženskih i sličnih, jer prvo iskustvo je prvo iskustvo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma