Citiraj haribo prvotno napisa

yasmin ....nemoj sad i takve lose misli jos, cemu to :?
ma to ti kod mene kratko traje, evo sad sam već uvjerena da ću iz auta direktno u box i to na krevetu pokušavajući prodisati trudove dok bolničari samnom bezglavo jure u rađaonu
i onda će sestra reći kako nema vremana za klistir i u dva stiska luce će ugledati svog tatu ukoliko ga negdje po putu ne izgubimo i mamu koja izgleda koja tek da je izašla iz beauty centra

mial, ovo u potpisu da fali još samo dan do termina je bazirano na mom terminu (meni ovulacija nije na 14. dan ciklusa), a po doktorima i zadnjoj menstr. sam ja danas 40+2
dobro, nije ni to puno ali svejedno...

moje jesenske rađaju ko lude, ja sam sljedeća na listi...

traktorka, pratim kad pišeš o rokovom ponašanju i vidi da se kod vas često izmjenjuju faze, kod nas ti je ovako ako nisam presubjektivna, ivan je inače dobar no tu i tamo se desi jedan dan ili dva tri zredom da podivlja i ja uvijek uspijem naći neki razlog, i onda se vrati na staro i to traje traje, dakle u večini su dobri dani, (pod dobar mislim-ne cendra, ne radi drame oko oblačenja, jela, igre vani i u kući, posluša ono što je jako "ne")

e sad što bi ti rekla koja od tih "faza" kod roka je dugotrajnija, jel njemu samo faza kad je dobar ili mu je faza kad je malo manje dobar
a jesam ga zakomplicirala...