Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 134 od 134

Tema: ZPB 2005. (21. dio)

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

prica o Luciji

u nedjelju mi bila sogi na kavi, sjedimo MM, ona i ja i razgovaramo, malo gledamo tv i tako...
    ja ko na iglama zbog nase trudnice, smisljam kako da skoknem u sobu i posjetim forum...
    nakon par minuta razmisljanja odem u wc
    nakon wc u spavacu i upalim komp pa opet odem u dnevnu...mislim imam goste pa ne mogu sad visit na internetu

malo jos posjedim pa nazad za komp
    vidjela situaciju na forumu...2u1 jos uvijek pa nazad u dnevnu
    nisam ni zakoracila u dnevnu a MM ce: "JEL RODILA LUCIJA?"

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    prica o Luciji

u nedjelju mi bila sogi na kavi, sjedimo MM, ona i ja i razgovaramo, malo gledamo tv i tako...
    ja ko na iglama zbog nase trudnice, smisljam kako da skoknem u sobu i posjetim forum...
    nakon par minuta razmisljanja odem u wc
    nakon wc u spavacu i upalim komp pa opet odem u dnevnu...mislim imam goste pa ne mogu sad visit na internetu

malo jos posjedim pa nazad za komp
    vidjela situaciju na forumu...2u1 jos uvijek pa nazad u dnevnu
    nisam ni zakoracila u dnevnu a MM ce: "JEL RODILA LUCIJA?"

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Haribo-super za pelene i bravo za Kristijana :D
    A kako ti reagira kad ga staviš na lonku ili wc da kaki? Jel se boji? Roko je odmah prihvatio i piškenje i kakanje,ali kakanje uz poticaj tipa "ajde napravi jedno veliko govance da ga svi vide" ili "ajde kakaj pa ćemo pustiti govance u rijeku Dravu kod Neme" i ostale slične motivirajuće priče,a za malo vremena više nije ni to trebalo!
    Simptomi zatvora...pojma nemam-možda tvrd stomak,probaj mu sad davati namirnice protiv zatvora,jer imam slučaj od prijateljice čiji se mali toliko uplašio kakanja da je imao težak zatvor od tjedan dana i jedva su to riješili,zato mu probaj davati "mekšu" hranu,a malo izbaci suho,čisto da se to ne dogodi...
    Ja ti s Rokom imam razrađenu taktiku koja uvijek pali (ne vezano za pelene)-ako napraviš to i to dobit ćeš npr. autić. Naravno da napravi iste sekunde
    I koliko god je to možda ucjenjivački,meni jako pomaže u svemu ako negdje zapnemo!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

"JEL RODILA LUCIJA?"
    E pa ovo je za krepat

Yas-pa jel ti vidiš da pola svijeta čeka da ti rodiš!!! Aj ti lagano do Sljemena i nazad pa će i trudovi kreniti

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

baš je luckast,previše si mu pričala ,ko,skim, kad,kako,gdje i nakraju se čovjek zbunio nije ni čudo Neznam kak je kod vas al ovdje se tak namrklo il ce kiša il snijeg

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ja ti s Rokom imam razrađenu taktiku koja uvijek pali (ne vezano za pelene)-ako napraviš to i to dobit ćeš npr. autić. Naravno da napravi iste sekunde
    I koliko god je to možda ucjenjivački,meni jako pomaže u svemu ako negdje zapnemo!
    Potpisujem od A do Ž

i ako te baš zanima, JUČER smo se dogovorile da idemo, daj,daj, samo se pridruži, čekamo te u ZG-u
    A dad adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooooooo i držite nam palčeve do ponedjeljka.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a MM ce: "JEL RODILA LUCIJA?"

jao Yas i Luce šta nam radite ? !

Trak nisi jedina ja sam skužila da kod Kale pali prijetnja bacanja bočice u smeče

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo ništa ne radim, spremili ivana na spavanje, sad malo pospremam, tuširanje i spavanje

nema ništa novo, cijeli dan mi je trbuh ultra tvrd i bole me prepone i križa i to je to...

laku noć!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Yas-baš mislim na tebe,a ti se taman javila
    Laku noć,možda krene noćas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Haribo prica o Luciji
    Kristijan i pelene (A kad kaki u tutu,kaze cek' da ustanem i vidim zmmmijuu )
    Pitanje za cure koje su pocele radit- Kako ste pripremile malisane na to? Ja pocinjem radit 1.11. i A sam to spomenula onako usput,na sta je ona tuzno rekla "ne ,nemoj jadit",ne znam kako da joj to objasnim,da me nece biti cijeli dan i da ce ju cuvati babo i nena? sad sam i ja...
    Laku noc...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo me još u komadu

samo da vam poželim dobro jutro a ja odoh opet u horizontalu nadoknaditi propušteno...

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Dobr jutro!
    Yas, ja svako malo čirnem da vidim "oćel bit šta" a ono još ništa
    .... Mislim da partijanerica Luce čeka vikend....

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    evo me strgane koda je vlak prešao preko mene. Kala mi se noćas budila i užasno vrištala i plakala tako da je kod prvog buđenja i povratila , a kod ostalih je tražila medu s kojim spava, al se medo sušio jer sam ga morala oprati jer je i njega. joj opće neznam šta joj je već 3 noći, sad je preko dana super al zato to izgleda nadoknađuje po noći.

i tako kad sam uspjela zaspati čujem ja poruka na mobu u neko gluho doba noći, skočim se i reko to je 100% Yasmin kad ja do moba a ono ništa, ja sanjala i poslje nisam mogla zaspati koliko mi se srce uzlupalo od uzbuđenja da je krenulo

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A joj Mial-ne znam šta da kažem,možda proživljava buran dan po noći pa tako viče i plače,ma tko će njih znati. Neku noć Roko se nije probudio nego je u snu sjeo i spavajući jasno i glasno otpjevao njegovu "himnu" - "Tata,kupi mi auto" i srušio se nazad na spavanje...ma to po noći kod djece je SF :?
    Zašto bi nama roditeljima bilo lako

Yas-samo ti spavaj,mi ćemo dežurati

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e to je i Kalina najdraža pjesmica
    ma da moguće i to Trak. jučer je imala "mali" šok pa možda je to razlog za noćas ( al ove dvije prije noći :? )
    u vrtiću imaju male tobogane jedan je kod njihovo¸e sobice, a drugi na izlazu i ona se mora obavezno spustiti koji put. a kod ovog izlaznog uvijek ima neki rad od kartona djece i teta, sad su tamo bili neki konjići tj, samo glave na nekom štapu . i htjela se ona još jednom spustiti i da pogleda te konjiće i samo od jednom vrisak , šta je a ona nemože doći do zrak . ja pogledam a kad ono tamo jedan štap bez glave i jedva sam ga ja vidjela a i bi ona i sad treba naći gdje se piknula. meni se učinilo negdje u ruku ili u rebra , a uto se Kalo malo sabrala i pokaže mi na vrat s desne strane drito u onu rupicu kad dignete vrat. ajme sledila sam se, kad je to naoteklo ko šaka, ja nisam znala šta ću . počela joj seboja vračati u lice i kako se ona smirivala tako je i to splašnjavalo i mi otišle doma. još po putu si mislim trebala sam otić kod njihove med sestre u vrtić. do doma to se skroz povuklo i ostala je mala ogrebotina i nije ju više bolilo, alo kad je mene ulovila panika, kad sam se ja počela tresti jer da je ona samo malo sagnula glavu mogla si je u oko. brrrrrr užas nesmijem se ni sjetiti.
    rekla sam MM da kaže tetama za taj štap al su klinci plakali i bila je neka gužva pa veli da je zaboravio, al ću ja popodne, ak one nešto ne poduzmu, ja to čupam van.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

joj cure bas ste me nasmijale

**mial** kakvi snovi , pa nije ni cudo da se i Kala budi...na mamu je

Tockica mislis ovaj vikend ili slijedeci , ubit ce me yasmin

Bobcica ne znam sta bi ti rekla i savjetovala :/ ...Kristijan komentira kad MM ide na posao:tata ide raditi i zaraditi puno novaca da Kristijan moze ici na vasar

traktorka stavljam ga na wc kad sam trazi da bi piskio, skuzila sam juce da bi mozda kakao ali se ne usudi jer me u 10 min. 10 puta trazio da ga stavim na wc, stavim ga i on sidje i tako svaki put
    kakao je tek za vrijeme popodnevnog spavanja i navece na spavanju, pa sam mu nocas vadila kakicu sa maramicom iz pelene jer je tvrda, nije ni skuzio spavao je ko top, samo se okrenuo na drugu stranu

pazim na prehranu, pa cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

patrikova jučerašnja izjava iz kade:

JA SAM BIK BADEJ!

:shock: :shock: :shock:

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa

JA SAM BIK BADEJ!

:shock: :shock: :shock:

**mial** kakvi snovi , pa nije ni cudo da se i Kala budi...na mamu je

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa

JA SAM BIK BADEJ!
    strašan je...
    to me podsjetilo na to kad zašpotam ivan za nešto što je napravio on zna reći
    "ja sam bik jedan"
    tak dečkima zna baka reći onak kad su nestašni

mial uh kakav scenarij u vrtiću, ni ja ne bi spavala, mišica mala se jako prestrašila, a to sa medekima je koma kad se zagube po noći pa ih ne mogu naći
    ja sam jučer parala ivanove, prvo su se malo sušili na suncu a onda sam ih unjela na radijator, dok je ivan došao iz vrtića još su uvijek bili mokri, no on me uvjeravao da nisu i da će ih on sad malo nositi i čuvati

a u vrtiću je rekao da sam rodila i to bracu :shock:

mial vidim da je oko Kale stalno veselo, kiara ne spominješ puno, on je sigurno od onih beba koje uglavnom cicaju i spavaju, zar ne?
    jel sad krećete na dohranu? ili već jeste?

haribo, ti ko mm, bitno da je vikend da se može odmah proslaviti, a nemam ni ja niš protiv vikenda, manje su gužve po cestama a ja imamm dosta do rodilišta, e ne mislim krenuti na 1. trudove, ane bih baš ni da krene ekspresno pa se porodim u autu jer s ivanom kad je krenulo bilo je brzo gotovo samo što sam već bila u bolnici
    ma kladim se d aću ja još dočekati pregled u ponedjeljak...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    ja sam jučer parala ivanove
    a joj, nisam ih parala nego prala [/b]

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

He,he

Evo i naš biser od sinoć:
    Roko i ja se posvađali i on me gura,a ja ga pitam kako može gurati svoju mamu i da sam ga ja rodila,a on će "Nije me mama rodila" :shock: a ja pitam a tko te rodio,a on kaže "Teta susjeda" a ja njemu da lijepo spakuje svoje stvari i da onda ode živjeti kod susjede kad ga je ona rodila Naravno da je rekao da neće

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Yasmin Kiar je bio miran u trbuhu za razliku od Kale i takav je i vani. neki dan sam ga htjela uspavati na rukama, a on se ljuti, pa ja legla pokraj njega, a on opet ljut. velim ja njemu opće nisi fora ja bi se s tobom malo mazila a ti me tjeraš i ostavim ga na krevetu nakon min pogledam dečko hrće. sam se uspavljuje, igra na krevetu ili kimbiju, kad je gladan veselo zove eeeeee, ma ja neznam jel do sad 10 x zaplakao. jedino što je sa par dana malo nervozniji svrbe ga desni, al to mu namažem i sve 5. ne nismo još počeli s dohranom i još mjesec dva nećemo. zašto - nikud nam se ne žuri a vidim po njemu da mu je dobro i ovako.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja bi jednog Kiara,a kakve sam sreće dobila bi još jedan tornado zato ne izazivamo sudbinu 8)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja bi jednog Kiara,a kakve sam sreće dobila bi još jedan tornado zato ne izazivamo sudbinu 8)
    vidim ja da ti zbilja trebaš upoznati Kalu!!!
    tete u vrtiću su je dovele u red, al kad je u vrtiću. ali zato kad dođe doma turbo joj je upaljen non-stop

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da,ali zato ti je drugo dijete anđelak,a ja mislim da bi mi i drugo bilo kao prvo.

Evo još jedan biser (od moje mame)
    Došli oni jutros kod nas,i pošto jako puše vjetar Roko i ja nismo nigdje išli,pa je on svu svoju energiju ispoljavao u stanu,a moja mama se samo čudila i čudila Maloprije je sveki došla po Roka da ide malo kod nje,a kad su izašli kaže moja mama-napokon malo mira :shock:
    Mislim stvarno no comment...žena je stvarno dobra,ali Roka uopće ne kuži ili ne želi kužiti,ali mi zato uvijek uspije dići živce

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pošto smo pali u zaborav i nikog nema samo da podsjetim

Yas-tvoja "dužnost" je da nam se javiš bar dva (2) puta na dan da ne brinemo i da te neki ne moraju tražiti po drugim forumima pa eto,javljaj se,pogotovo za vikend....

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo me

danas sam bila vrijedna, napravila generalku doma, baš sam se osjećala lagano i poletno
    napravila ručak a sad smo se vratili iz nabave i čekaju me pune vrečice za isprazniti a trbuh mi se stegnuo, mogu samo sjediti i surfati

i dalje nema nikakvih naznaka...

:/

laku noć svima!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    baš sam se osjećala lagano i poletno

Hmm...meni ovo sumnjivo...moooožda ipak nekaj bude

A kakva je ovdje pustoš ljudi,pa gdje ste??
    Ja solo doma,i baš odmaram mozak Roko kod sveki,a mm otišao poslovno u Zagreb. I sutra sam solo pa ajte skočite do mene na tulum, ajd Yas i ti,možda još stigneš

Puse svima i malo ću vas ukoriti za ne javljanje

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

prijavljujem se...tu sam

kad pocinje tulum 8)

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

SPAVALICE

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jutro,vidite da i ja znam "poranit"
    Mi juce isli kod mog brata,kasno se vratili,umorila sam se,hladno vani...tak da smo kod kuce
    Yas ja mislim da bi Luce danas trebala(mislim isto i da cemo mi tebi prije dosadit nego li ti nama )
    Trak tak se meni sveki ponasa,ovako je sve super,a ako A pocne se "igrat" malo bucnije,ona odmah," a joj kak ovo izdrzite" ??? :shock: ,a ona odgojila 3.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

SPAVALICE
    Kuci sam dosla u 02 h,ali sam bila "krepana "da bih upalila PC

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Bobčica prvotno napisa
    a ako A pocne se "igrat" malo bucnije,ona odmah," a joj kak ovo izdrzite" ??? :shock: ,a ona odgojila 3.
    mislim ajd kad netko nema djece pa mu je sve prebučno,ali ovako...
    Bobčice-jel izađet van ti i TM,ipak ste jako mladi pa mi je to logično, jer i mi oldtimeri volimo zaružiti,samo se onda danima osjećam kao da me bager pregazio,a ne pijem ništa?!

Meni sve nešto čudno,mir i tišina u stanu,sve ne vjerujem da sam solo, ova terapija mi upravo dobro došla nakon burnog tjedna 8)

Haribo-tulum je navečer

Ja ću danas na kavu s frendicama,i na ručak negdje,pa generalka popodne (manje-više) jer kad je Roko doma ništa se ne isplati raditi .

Yas-kako si?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Bobčica prvotno napisa
    a ako A pocne se "igrat" malo bucnije,ona odmah," a joj kak ovo izdrzite" ??? :shock: ,a ona odgojila 3.
    mislim ajd kad netko nema djece pa mu je sve prebučno,ali ovako...
    Bobčice-jel izađet van ti i TM,ipak ste jako mladi pa mi je to logično, jer i mi oldtimeri volimo zaružiti,samo se onda danima osjećam kao da me bager pregazio,a ne pijem ništa?!
    Pa zbog toga sam i ja sokirana...
    A ja i MM s vremena na vrijeme izadjemo,mi smo onako vise mirniji tip,pa nam vise godi vecera nego diskoteka(ovako mozda 1x na mjesec),A jako cesto ode kod moje mame,pa si priustimo malo prostora za nas i prijatelje
    A taj izlazak s frendicama nisam jako dugo dozivjela ,kod nas se to kaze "iz nehatluka",mozda se i promijeni kad pocnem radit,jer radim u Tuzli...tamo mi je vecina prijateljica :D

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •