Bila sam danas na trznici cvijeca po jos "malo" trakica i balona za subotu, joj kako sam slinila nad cvijecem!!!!! kakve boje ruza...cvijece koje niti ne prepoznajem...
Bila sam danas na trznici cvijeca po jos "malo" trakica i balona za subotu, joj kako sam slinila nad cvijecem!!!!! kakve boje ruza...cvijece koje niti ne prepoznajem...
Mbee![]()
Kad se Eva razvergla nećete ju moć zaustaviti. Evo V je nedavno tek počela pričati i povezivati 3-4 riječi. I znaš kaj? Ne staje. Ona non stop, cijeli dan nešto melje i ima za reći.
Evo mene s pregleda - 31. 10. mi je zakazan carski, u slučaju da ne krene samo ranije.![]()
Annie, vibram da sve prođe OK!
Ja nakon gotovo dvije godine prijavljujem NOĆNO CICANJE! Budi se jednom, dvaput, dopuzi na ciki, obavi svoje, otpuzi sa cice, okrene mi guzu i spava. Čudno mi je jer nije skroz budna, više onako neki polusan, ful je smješna k'o mačić, puzi i grabi ručicama.
nelzi je danas u 13:40 rodila malog Maria![]()
tezak je 4635g,bas veeelika beba :D
cestitke mami,tati i naravno velikom braci![]()
Nelzi,![]()
Čestitke nelzi i ovdje!
sve vas pozdravljamo![]()
nelziiii :shock: masala!!! cestitamo na "malom" braci , mi smo toliko imali s misec dana ( a rodili se 3350)![]()
mbee- ma taman sam ti htjela reci da do 3 . godine ne panicaris ako dijete razumije sve. Evo prije nepunih mjesec dana jagic je poceo ponavljati za mnom rijeci i vec ih veze... garantiram da ce probrbljati i hrvatski prije zakazanog pregleda..seficapreslatka mi je!!!
Annie drzi se !!!
zach i ostali bubani drzte se , mi malo svi smrcemo i slinimo, pa sam ukljucila multivit.sirup jagi jer pocinje sezona antibiotika.
Frida jos dojite? Je li zach jos doji? Irenask.. i karlo... je li znate rekordere , bas me zanima ? Postoji li neki optimum, ne znam , nekako mi se cini frida kad pomislim na iducih godinu i pol jos da mu se nekoliko puta po noci ustajem ...ne trese me neko odusevljenje.
i mi još dojimo![]()
nelzi, čestitamo
Nelzi čestitamo!!!!![]()
Mi se i dalje borimo s bakterijama. Dobra vjesti je ta da je nalaz urina iz bubrega negativan. :D
Luka :D
Uf Luka, bravo. Ajd barem su bubregići ok.![]()
Mi danas bili na kontroli, sve je ok, al preporuka je da ne ide još u vrtić zbog srozanog imuniteta. Tak da ćemo i drugi tjedan biti doma.
Ajoj, malih bolesnih...Vibrice za sve, da brzo ozdrave, za Evu da prevede klingonski na hrvatski i bez vježbica, za Luku da se sve sredi što prije... za Annie, da porod prođe u najboljem redu... za koga još?Ma svima pozdravi, nismo se neko vrijeme javljali, nisam ni čitala što se događalo...
Proslavili smo 2. rođendan, ja sam se sva dala u priređivanje, imali smo opet puno ljudi, ali bilo je sve jako prilagođeno klincima i u velikom prostoru.
Kod nas je novost također vezana uz bolest, na žalost! Treći put ove godine ima bronhitis, drugi put u mjesec dana, tako da je dr predložila inhalacije i dala za pretpostaviti da smo blizu dijagnoze astme...Ja imam problema s disanjem odmalena, uvijek su bili na granici da mi dg astmu, ali ostalo je na kroničnom bronhitisu. I sad i on...Baš sam neka nikakva...
Andrej je veselo i brbljavo dijete, jako društven i aktivan. Jedino što jako teško zaspi navečer. Sve drugo je super i baš se dobro kužimo. Presladak je kad nas grli i ljubi. Ma ne mogu vjerovati, kako vrijeme ide....
a joj bas su ove bolesti.. ..![]()
svima puse ozdravilice!!!
Bravo luka, vidis da je bolje
andrej- bas mi je zao, cuj astma ... Pa mislis da je to onda nasljedno ili?
Nisam imala slucaj u blizini pa ne znam.
Jago je lani imao neki virusni laringitis...jedva je disao... to je bilo nesto strasno i ne ponovilo se nikome ~~~~~
Kod nas kisan dan a vec danima ionako nismo izasli iz kuce ....
Malo je prestala pa mislim da cemo ipak prosetati.
pusa svima
Ovo bi potpisala, samo nebi stavila srce..jerbo mi ga je puna kapa (na dojenje mislim)..Kejt prvotno napisa
A mi doma nikak da se izorganiziramo i pokusamo zajednickim snagama to polako..brzo..bilo kako..samo ukinut vec jednom.
Citam sve one Lunine topice o dojenju..i nemam se snage ni javit tam..sva sam si nekakva bezvezna :/
Nisam imala pojma da ce mi samo tak odjednom sve prekipit..![]()
Mi isto ne izlazimo bas previse..jerbo mi se bas na 4-5 stupnjeva ne seta, vec imamo donji dio skafandera..prekrasan rozi dobila od bake (ja odabrala), kape, salovi, rukavice..veste..bla, bla.. Pa dok sve to potrpam na nju i sebe obucem prode me volja.
Ma zapravo nije do hladnoce, nego me deprimira sto nema sunca..to mi je koma.
No eto..ja malo oduljila.![]()
odra, nadamo s da nije astma.
lali, super da su bubrezi zdravi, samo da se te bakterije izgube.
annie, blizi se taj trideseti..(svida mi se datum)! Drz se!
Rethaod nas, mogu misliti kako vam je je, mene ubije i ovih par dana bez sunca.
Bubinima želimo da čim prije ozdrave![]()
Nas par jesenskih se nalazi sutra poslijepodne kod mene doma, sve/i ste pozvani na druženje.
I meni je često dosta dojenja, ne smijem uopće leći pred TV jer odmah zgrabi svoju dekicu i zaskoči me a nemam živaca krenuti na odvikavanje...
potpis.MBee prvotno napisa
Zach ovih zadnjih tjedan dana kako je bolestan doji dva puta cesce nego kad je imao 2 mjeseca. :/
Luka, bravo za nalaze. :D
Odra, obavezno prati to sa bronhitisima! Nadam se da nece preci u astmu. Da li Andrej ide u vrtic? Dajes li mu ventolin ili nesto drugo?
zaboravih pitati - ima li tko ikakvih novosti od Annie? jel jos 2 u 1?
Aha,jesam,još 2 u 1Ali me opasno peru trudovi, nisu stalni,ali su koma,tak da postoji šansa da se mladi gospodin došulja i ranije...javim
Joj jadni bubanići! Puse svim bubanima.
Annie drž se!
Ajme cure! Mene je sram al ne mogu vjerovati da smo još jedan rođendan zaboravili. I to skroz!!!![]()
Andrej srce maleno sretan ti rođendan!![]()
ž
Annie drž' se.
Sretan rođendan Andrej!!
pa, kad je Andreju rodjendan!?![]()
ja mislila sredinom studenog?
Andrej, sretan ti rodjendan!!![]()
Annie, drz' se!![]()
Hvala na čestitkama, nismo se naljutili jer sam i ja zaboravila puno rođendanaKad se sjetim prošle godine, nije bilo šanse da nam neki promakne...
Momze, uzimamo ventolin akutno. Trenutno da, 2 x dnevno, a od jučer smo počeli i s tim inhalacijama. Docka me tješila da ti problemi, ako se pojave tako rano, obično prođu nakon 3. godine. I da ne mora ništa značiti... Ja sam nekako optimistična, ima puno gorih stvari... (koja promjena tona od prošlog posta... 8) )
Annie, navijamo!!! Go go Dominik!!!
Andreju sve najbolje od![]()
![]()
:D annie sretno!!!
andrej, i mi zaboravili
![]()
retha- tebi s njom samom mrsko vanka , a zamisli meni s njih 2
![]()
ej di smanjite ove slike za avatare? Meni je to prije annie jednom napravila , ali sad nije vrime da je mucim s tim , hehehe, probala sam ja ..ali uvijek slika prevelika.
mislim koji program koristite? Ja imam neki hp ...bla bla pictures.
Vidim topic sta kupit 2 godisnjaku za rodj- mi jagi nismo nista bas
![]()
Taman posla, pa kupim mu tu i tamo ..mislim da je i to previse. Zatrpani smo igrackama i robom, sve je to lipo...ali nepotrebno
Jaginamamica, samo pošalji, ja sam ti još danas doma!
Annie, mislimo na tebe!!Annie prvotno napisa
![]()
Hvala svima! Za sada izgleda da sve ide po planu, jučer nije bilo trudova,ako i danas sve bude mirno, sutra ujutro idem u bolnicu i ostajem prekosutra na carskom. Sve po terminu..
only two days to go :D
Vita sretan rodjendan![]()
Vita, velika![]()
JM, mi smo ti isto Andreju samo neke sitnice kupili, knjigicu (tog nikad dosta, a samo je 2 dobio od drugih) i kapicu, ono što znam da mi treba. Ali isto mi bilo glupo nakupovati nečega, a prepuni smo igračaka. I robice imamo sasvim dovoljno, iako smo dosta tog dobili preveliko.
Vita,![]()
Nemrem si zamisliti..i nit si zelim zamisljati bar ne tak skoro.jaginamamica prvotno napisa
![]()
Ma nije meni toliki problem biti vanka..nego pripreme za otic vanka, oblacenje..rezervna roba..pa nosat kantice za pijesak.. Sve to me po zimi frustrira, po ljeti je ful lakse.
Eto danas se pokakala nasred grada, sva sreca da u grad ne idemo bez pelene..Al opet je nisam isla presvlacit jerbo s svim tim jaknama, skafanderima ne stanemo u normalan wc, a shoping centar koji ima baby room nam je bio predaleko da po ovom vjetru setamo do tamo..tako da smo tako ukakani isli na bus i pravac doma.
Eto..to pisem ak nekog zanimaju nase dogodovstine.![]()
Andrej,s zakasnjenjem
Odo sad na cestitarenja..
Annie sretno![]()
Viti saljemo pusu za ročkas!
A Annie na tebe mislimo da sve prođe super!!!
Hvala na cestitkama![]()
Annie, sretno sutra, i da sto pre grlis malog Dominika!![]()
Nelzi ja odmah skoknula na slikice da vidim Maria a kad ono ništa. Ali sam zato ostala :shock: na tvoj trbuh, nije ni čudo da se rodio momak i pol![]()
Ima li vijesti od annie cure?
Vita puse za rodjendan
evo ja malo zaspala popodne nakon... pa sad sad koma.
mm je malo prehladjen pa nije ni danas isao na posao. Non stop daj caj, pa juhu, pa daljinski... Ispalila sam .
Lakse je s njih 2 nego samo s njim. Non stop govorim, ohh samo da smo zdravi.
Inace tata mi je dobro , sjecate se da sam pisala da mu je dg / Non Hodgkins Limfom, ali hvala Bogu da je bio iz te skupine koja se lako lijeci, tako da je u kompletnoj remisiji vec pola godine ...danas je bas bio na kontroli i nalazi su mu svi dobri, tako da sam bas odahnula.Hvala Bogu.
Nelzi, pisi kako su i stavi nam slikice.Imas li kakvu pomoc sad s njima ili?
Rafo se danas cijepio, 6mj i 6 dana 8 kg i 65 cm.Taman smo.Kasice smo pomalo uveli, mazne sad 1 dnevno, ali nije bas odusevljen.
Pusa svima !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hej djevojke ja sam nova na forumu. mama sam trogodišnje Leone i19 mjeseci starog dečkića FranaInače radim kao fizioterapeut sa dijecom koja imaju distoni sy. Pa ako ko treba savijet tu sam!!!!!!
Dobrodošla, Monika!
Nelzi, i ja sam ostala paf na tvoj trbuh! :shock: Ja sam imala jaaako veliki trbuh i baš sam htjela reći kako to nije znak da će biti velika beba jer Andrej je bio samo 2830 g, ali kad sam vidjela koliki je bio tvoj...![]()
Annie, drž nam se!