Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 166 od 166

Tema: Jesenje bebe 2005. (18. dio)

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

aaaaaaaaaaa, sanja71 promaklo mi!!
    ti si trudna?? cestitam!!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sorry sto se uplicem ali fakat moram
    Citiraj Annie prvotno napisa
    Jihaaaa za velike bebe!
    zezaj se ti kad si rodila carski, a mi ovako se ipak pomucismo . zezam se da vas utjesim i moja balerina je bila teza od BC-a. doduse ja pricam o gramazi od 3360 g ali na 47 cm prava balerina nema sto

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    mi raccomando - di a papa e mamma che e' ora di fare un'altra sorelina o fratello.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ilona, sretan rođendan

Svima pusa i vidimo se na Elinom rođendanu, javim vam detalje ovih dana. Feštu ćemo malo pomaknuti na 25/11 pa će i tata moći doći na rođendan
    Ni ja ne vjerujem da već ima dvije godine, k'o da smo jučer odbrojavale do ... poroda
    Baš vam zavidim na bebicama.
    Mbee, ajmo po novu bebu, nema druge. Sad još kad čitam kak su se popravili na SDu, skoro bi se i usudila.

Annie, čestitam još jednom, uživajte s Dominikom

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    mi raccomando - di a papa e mamma che e' ora di fare un'altra sorelina o fratello.
    dobro i?
    nemoj se ti tu meni samo smjeskati - na posao! :D

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Ak sam dobro skuzila..moram i ja stavit ovog smajleka..

I dodat da ...sve u svoje vrijeme..polako ali sigurno.

Annie, koji slatki bucko

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

retha stalno ti hoću napisati kako se uvijek nasmijem na tvoj potpis i avatar. Ajvar je moja omiljena hrana!

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ajvar je poklon od drage forumasice Marte..putovao Pirovac-Zagreb-Prag-Tallinn i sretno se smjestio kod nas u frizideru. Cuvam ga za jos hladnije dane kad me pukne nostalgija, tu naime nema ajvara za kupiti..

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ma retha sam ti jedi poslat ćemo ti novi ajvar poštom i zaljepit "lomljivo"!

Annie
    D je presladak. Koji buco, čovjek bi ga odmah izgnjavio. Ja se totalno raznježim na novorođenčad.

Nego cure mame veeeelikana. Nemojte me plašit s tim mjerama, malo mi zapela knedla u grlu. V je bila 3350g i 50cm al 12 dana ranije. Tko zna kolika bi bila do termina il da sam ju prenjela.
    Nego Sanja jel tvoj Ivan naš rekorder? Ne sjećam se dal je netko od naših jesenaca bio teži?

Kejt baš se veselim ročkasu.
    Sam se nadam da će mi V do tada ozdravit.
    Moram vam se pojadat. S nedjelje na ponedjeljak mi je opet zakurila. Jučer smo cijelo popodne, od 14 do 19h provele u Vinogradskoj na pretragama. I kaj je najgore neznaju kaj joj je. Nema nikakvih vanjskih simptoma osim temperature a krvna slika nije dobra. Pokazuje neki povećani crt koji ukazuje na upalu. Još čekamo urinokulturu.
    Tak da smo opet na atibiotiku. MM na putu od nedjelje tak da smo same. Neznam jel bi plakala il urlala od jada. Al šta se može? Ona se super drži pa je i meni lakše. Jučer je bila tak dobra cijelo popodne, nije ni spavala i nije ni jendom zaplakala a svi su ju ispregledavali. Baš sam bila ponosna na nju.

I novi biser za kraj ove bezvezne priče. V obožava gledat fotke. Stalno rasteže fotoalbume i gleda. Imam osjećaj da joj je to draže nego slikovnice pa sam ih stavila na najdonju policu da može do njih. I tako ona gleda fotke i uvijek kad gleda neke stare fotke di smo mm i ja, uvijek uredno pita: "a di je Vita?"

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Bubimira, a kako nam se ti osječaš?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa
    A kako se S ponasao dok si bila trudna? Mislim prema trbuhu i da li ste pricali o tome da je unutra beba i tako? Ja sada nekako nemam osjecaj da ce V biti ljubomorna. Vise me brinu ovakve situacije kad oboje u isto vrijeme imaju neku potrebu.
    Pa uvek je ljubio tibu i pokazivao gde mu je brat, ali sad kad ima brata i uzivo, malo je i rezervisan. Ne bih rekla da je bas ljubomoran, ali nesto prezivljava. U svakom slucaju, sve mu vise prilazi, i srecna sam zbog toga. Juce su zajedno sikili, Mario mu je skliznuo u krilo, i nije se previse bunio, cak ga je mazio po nogici.

Citiraj bubimira prvotno napisa
    I tako ona gleda fotke i uvijek kad gleda neke stare fotke di smo mm i ja, uvijek uredno pita: "a di je Vita?"
    Pametnica mala.

Evo kad momze pomenu slike gde sam sa M. i S. na jednoj slici, ja moram da pitam dvostruke mame, kako su se osecale kad im se rodilo drugo dete. Ja sam naravno bila presrecna, ali sam zbog S. plakala bas cesto. Toliko mi je nedostajao u bolnici, i nekako mi je jako tesko palo sto on nije ni svestan bio toga da se ubuduce moram prepoloviti i biti mama ne samo njemu. Osecala sam se kao da sam mu neku nepravdu ucinila, ne znam kako da opisem. Mozda su to samo hormoni ...

Ra, kako vam ide tandem? Kako se snalazis sad kad je D. vec malo porastao?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Nelzi potpuno te razumijem u ovom posljednjem, kao kad sam pred prvu bebu mislila nikad više nećemo bit sami MM i ja, sad tako osjećam kako nikad više nećemo bit same A. i ja. Kako smo uglavnom stalno zajedno osjećam kako su nam ovi "zadnji" trenuci nekako posebni, veselim se bebi, a opet me nekako tuga muči što neću više moći biti samo njezina.
    Bubimira, znaš što je moja A. ispalila na jednu takvu sliku, gdje smo sami i gdje ona još nije bila ni u primisli, "Lena je u bušiću, mala još" ja sam se sva raznježila. Ona isto voli gledat albume, pa je svoj album iskupusala skroz.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I Ivan voli gledati albume, ali on na slikama gdje smo muz i ja bez njega ne trazi sebe nego tatu. Naime moj muzic je u ovih 13 godina nase veze kako bi se reklo, ostao bez poprilicno kose pa Ivan na starim slikama gdje je mrsav i grivast kaze da to nije tata

Moram vam ispricati jucerasnji razgovor s Ivanom - definitivno sve kuze i upijaju: naime seka mi se udala prije 10 dana i sada su na krstarenju mediteranom i bas se ne javljaju na razocaranje mama i baka. I ja se tako zezala s mamom da se sigurno ne javljaju jer su vec sve novce potrosili pa su i mobitele zalozili. Jucer sus e ipak oglasili mailom i ja pricam Ivanu kako su ga puno pozdravili i blal bla i pitam ga sto misli sto ce mu donjeti (odgovor je uvjek "kop, kop") a on me onako zacudjeno pogleda kao pa sto je meni, rasiri ruke i kaze: "nema kuna"

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

drage cure i pripadajući mališani, zadnji post mi je bio na 1 stranici a sad smo na 4 pa ne stignem sve čitati , puno radim, doma ima malo pogotovo vikndima a veza mi je blagi užas i nije mi gušt...

ČESTITKE svima kojima nisam čestitala na isoimenoj temi.

Nadam se da ste više manje zdravi, iako vidim da ima i bubanih njima pusice.

MBee vidim da su te utješili, baš mi je drago.

Karlo isto priča ali ne kao Zach, stvarno :shock: Imamo neku alergiju, vjerojatno na hranu, nemrem skužiti na kaj, dobili uputnicu za alergo testove... ako netko ima iskustvo ili saznanja gdje su dobri, hvala na informaciji

Veselimo se ročkasima....

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

irenask mi smo alergo testove radili u Klaićevoj. Ima nekoliko dr-ica i našu ne bih preporučila. A testiranje k'o testiranje, vjerojatno je svuda isto.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

POZIV!

11.11.07. iza 17 sati, kod nas doma druženje (kasna mini proslava rođendana). Svi ste dobrodošli, a ako netko treba instrukcije kako doći do nas ppnite me.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •