Ma retha sam ti jedi poslat ćemo ti novi ajvar poštom i zaljepit "lomljivo"!

Annie
D je presladak. Koji buco, čovjek bi ga odmah izgnjavio. Ja se totalno raznježim na novorođenčad.

Nego cure mame veeeelikana. Nemojte me plašit s tim mjerama, malo mi zapela knedla u grlu. V je bila 3350g i 50cm al 12 dana ranije. Tko zna kolika bi bila do termina il da sam ju prenjela.
Nego Sanja jel tvoj Ivan naš rekorder? Ne sjećam se dal je netko od naših jesenaca bio teži?

Kejt baš se veselim ročkasu.
Sam se nadam da će mi V do tada ozdravit.
Moram vam se pojadat. S nedjelje na ponedjeljak mi je opet zakurila. Jučer smo cijelo popodne, od 14 do 19h provele u Vinogradskoj na pretragama. I kaj je najgore neznaju kaj joj je. Nema nikakvih vanjskih simptoma osim temperature a krvna slika nije dobra. Pokazuje neki povećani crt koji ukazuje na upalu. Još čekamo urinokulturu.
Tak da smo opet na atibiotiku. MM na putu od nedjelje tak da smo same. Neznam jel bi plakala il urlala od jada. Al šta se može? Ona se super drži pa je i meni lakše. Jučer je bila tak dobra cijelo popodne, nije ni spavala i nije ni jendom zaplakala a svi su ju ispregledavali. Baš sam bila ponosna na nju.

I novi biser za kraj ove bezvezne priče. V obožava gledat fotke. Stalno rasteže fotoalbume i gleda. Imam osjećaj da joj je to draže nego slikovnice pa sam ih stavila na najdonju policu da može do njih. I tako ona gleda fotke i uvijek kad gleda neke stare fotke di smo mm i ja, uvijek uredno pita: "a di je Vita?"