Citiraj bubimira prvotno napisa
A kako se S ponasao dok si bila trudna? Mislim prema trbuhu i da li ste pricali o tome da je unutra beba i tako? Ja sada nekako nemam osjecaj da ce V biti ljubomorna. Vise me brinu ovakve situacije kad oboje u isto vrijeme imaju neku potrebu.
Pa uvek je ljubio tibu i pokazivao gde mu je brat, ali sad kad ima brata i uzivo, malo je i rezervisan. Ne bih rekla da je bas ljubomoran, ali nesto prezivljava. U svakom slucaju, sve mu vise prilazi, i srecna sam zbog toga. Juce su zajedno sikili, Mario mu je skliznuo u krilo, i nije se previse bunio, cak ga je mazio po nogici.

Citiraj bubimira prvotno napisa
I tako ona gleda fotke i uvijek kad gleda neke stare fotke di smo mm i ja, uvijek uredno pita: "a di je Vita?"
Pametnica mala.

Evo kad momze pomenu slike gde sam sa M. i S. na jednoj slici, ja moram da pitam dvostruke mame, kako su se osecale kad im se rodilo drugo dete. Ja sam naravno bila presrecna, ali sam zbog S. plakala bas cesto. Toliko mi je nedostajao u bolnici, i nekako mi je jako tesko palo sto on nije ni svestan bio toga da se ubuduce moram prepoloviti i biti mama ne samo njemu. Osecala sam se kao da sam mu neku nepravdu ucinila, ne znam kako da opisem. Mozda su to samo hormoni ...

Ra, kako vam ide tandem? Kako se snalazis sad kad je D. vec malo porastao?