Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Što mi sve treba za konzultacije kod dr. Duića

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Što mi sve treba za konzultacije kod dr. Duića

Trebam pomoć: s obzirom da idem u petak u Zg rado bih posjetila Duića sa svojim imuno nalazima da i to skinem s vrata jer se na to već mjesecima spremam, a sad sam se uhvatila u koštac sa svime... ne znam jel smijem tu pitati, a glupo mi otvarati novi topic ili pretraživati
    ne moram se naručivati jel da? dobro je doći jako rano da što prije dođem na red.... jel zna neko do kad radi - možda je bolje doći kasnije kad se gužva raščisti, jel zna netko pliz??

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ZO, a ja baš htjela pitati kada je tvoj dogovor kad eto tebe :D
    Kod Duića nisam bila, ali ono što si napisala tog' se i ja sjećam da je tako.
    Za petak~~~~~~~~~ ... jel' u Poliklinici IVF?

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pitam jer znam da su dva dr., Šimunić i Tomić, a ti spominješ dr-icu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

za sad još idem kod dr Škrablin koja je inače u Petrovoj na patologiji trudnoće, pošto imam neke šanse prirodno, a izgubila sam tri trudnoće, pa mi treba netko tko se još malo bavi i s tim....a ne čisto MPO-vac....
    ona radi petkom kod Šimunića u poliklinici....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala tiki_ a što misliš na mene
    nego to za Duića...jel zna netko kontakt da sutra nazovem i provjerim jel tamo? što sam lijena sve sama tražit

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ZO opet si bila vrijedna!
    ja ti ne znam, al mi je drago što se pokrenulo!
    šaljem ti dodatne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tiki, danas si je preduhitrila,a?

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa
    trebam pomoć: s obzirom da idem u petak u Zg rado bih posjetila Duića sa svojim imuno nalazima da i to skinem s vrata jer se na to već mjesecima spremam, a sad sam se uhvatila u koštac sa svime... ne znam jel smijem tu pitati, a glupo mi otvarati novi topic ili pretraživati
    ne moram se naručivati jel da? dobro je doći jako rano da što prije dođem na red.... jel zna neko do kad radi - možda je bolje doći kasnije kad se gužva raščisti, jel zna netko pliz??
    - ne moraš se naručivati
    - bila u 8mjesecu, došla u 6 30 pred čekaonu i bila prva, on počeo raditi u 9, a došla na red u 11 ( nemoj se prestrašiti, inače bi bila gotova znači oko 9 15, ali malo hitnije slučajeve direktno iz bolnice je rješavao prije svih )
    - dal da dođeš rano? Nisam pametna al ja bih, jer ih je do 9 sati došlo još jedno 15 ljudi
    - za ga zvati? ja sam na netu išla na KBC Zagreb, našla broj ginekološke na Merkuru i raspitala se.
    Evo ti link topića gdje smo zapisivali i brojeve za nazvati

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=41171

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala draga LO...još me zanima jel on pregledava kad dođeš k njemu....mislim ja ne bi da me pregledava nego samo gleda silne papire.... jel to treba posebno nekaj sestri reći - ideš...koja glupa pitanja

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne pregledava, čuj barem mene nije.
    Samo sam mu dala fascikl, pokušavala mu nešto sortirati, pojasniti u toj masi papira, međutim on je sam svaki i najmanji papirić i nalaz otvorio, pročitao i pregledao. Ako mu nešto nije bilo jasano je pitao.
    Uostalom nema ni razloga pregledavati kad se zna zašto "mi" dolazimo kod njega.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

uh...ja to imam spremljeno po fasciklima broj 1, broj 2 i broj 3 ( trudnoće ) - sve po špagi...to sam složila u one fascikle s mehanizmom jer su mi svaki put sve raskupusali i nisam se mogla uopće snać gdje što spada...e sad nema vađenja samo listaš i pitaš....
    hvala ti puno
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    fritulica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ hvala draga
    tiki_a, ginger
    di si bebomanka, kako je draga?

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa
    uh...ja to imam spremljeno po fasciklima broj 1, broj 2 i broj 3 ( trudnoće ) - sve po špagi...to sam složila u one fascikle s mehanizmom jer su mi svaki put sve raskupusali i nisam se mogla uopće snać gdje što spada...e sad nema vađenja samo listaš i pitaš....
    Ovo ti je jako dobra ideja.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tako imam ja uređen fascikl već jako dugo vremena.
    Jednom sam dobila pohvalu od jednog doktora da kak sam pedantna i pitao me što sam po struci kad je sve tako uredno i kronološki složeno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Registrator s nalazima mene i muža - raznorazne boljke, obrnuto-kronološkim redom, samo mijenjam "naslovnicu fascikla" - moje i muževljevo ime, oboje 35, oboje 36, oboje 37. Pita dr - jel' vam to složeno kronološki. Kažem ja - jok, po bolestima . Baš smo se lijepo taj put nasmijali. A svako pak područje problema "garnirano" još mojim sažetkom - obrnuto-padajućih buleta s ključnim "milestoneovima". U kompjuteru sažetak za dr xy datum, sažetak za dr yx, novi datum..... Kaže mi sisterica - ne ideš valjda svakom doktoru s time - a ja kažem - idem, lakše mi je tako pa nek' se čude (understatement) - samo vadim relevantno + sažetak. Jedan dr. baš si uzeo vremena pa lista, nije htio da mu usmeno sažmem. A biće se misli koja li je ova . U Mariboru me pohvalilo za sistematičnost, nekim dr-ovima se nasmiješi brk (normalno) kad vide tu moju smiješnu "bibliju", a i ja imam oko toga neki autoironični odnos - dijelom me uhvati smijeh na svu tu kronologiju. "Brijem" da je takav stav dijelom i samoizlječujujući 8).

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sretno ZO,
    samo ponesi sve svoje nalaze i papiriće, neće te pregledavati nego ćete popričati o nalazima i mogućnostima liječenja. Kada sve prouči i kaže što misli ti pitaj baš sve ono što te zanima. Odgovoriti će ti ali moraš pitati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •