-
neka čudna bol
Bok cure,evo da i ja postavim par pitanja i požalim se. Ja sam ušla u 17-ti tjedan i bila sam prije 7 dana na kontroli,doc je rekao da je sve super,ali ima 2 dana počela me bolit zdjelica,pa kukovi,lijeva i desna noga,a osjetim i raznorazne bolove u predjelu gdje je lijevi jajnik,pa desni,pa kraj pupka,u dnu trbuha,svaki dan na drugom mjestu,pa me zanima jel to normalno? Nije to neka strašna bol,već neugodna.Inace patim od vjetrova svaki dan i napuhanosti crijeva
-
Osoblje foruma
-
Puno hvala,sad sam se malo smirila,lakše mi je jer sam prošle godine u 4-tom mjesecu imala spontani sa 7 tjedana,ali mi je doc rekao da to nema veze sa ovom trudnoćom jer se tada beba nije razvijala kako treba i srćeko je prestalo kucati,a beba nije po velicini odgovarala tjednima,bila je manja,tako da je mene sad strah svega,iako sam ušla u drugo tromjeseče.
-
Normalno,sve normalno.U trudnoci je normalno da se svaki tjedan boli nesto novo...ali isplati se.
-
I ja sam prvo imala spontani u 7 sedmici,sad u drugoj trudnoci sam isto imala krvarenje ali hvala bogu sve je dobro proslo,evo ga igra se pored mene
-
Nece vise da se igra,hoce da ga mama nosa malo
-
Znam da se isplati i jedva čekam da osjetim prve udarce svoje bebe,jer još ništa ne osjećam osim ponekad nekekvog čudnog micanja kraj pupka,tj,više kao da se mišić naglo skupi pa pusti,jako čudno nikad prije nisam to osjetila,a i imam jaaako veliku težinu u trbuhu,kao da mi je tona,i da će sve ispast vanka,al kažu da je to normalno,pogotovo što sam u 4 mjeseca dobila 10 kila
-
Lile, sve je to normalno, meni se isto desavalo da mi se identicni bolovi javljaju na tacno odredjeni dan u tjednu... Takodje, cesto sam imala osjecaj da me boli lijevi jajnik, a da ne spominjem bolove u krizima, kukovima, nogama... Ne brini, sve je to normalno..
-
Puno vam hvala,sad mi je lakše,a i ti bolovi mi prestanu čim se umirim,kad legnem,ali oni u kukovima i zdjelici tek tad počinju,ali sve su to slatke boli
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma