Da li je netko bio? MM je na putu, a ne znam da li ima smisla da idem sama sa dvoje djece 7,5 i 4 godine.
Da li je netko bio? MM je na putu, a ne znam da li ima smisla da idem sama sa dvoje djece 7,5 i 4 godine.
prebrza sam![]()
ima smisla - ja stalno idem sama
vec smo bili na valjda 10 utrka
A jel' može dijete od 4,5 godine sudjelovati u trci? Mislim, da li je dovoljno zrelo s obzirom da je utrka orjentacijska?
Mukica, a onda prelazite stazu vas troje zajedno?
Brunda, mislis solo da trci?
Mi idemo uvijek s njim, zadnji puta je on trcao ispred nas i zigao. Budemo vidjeli kako ce sad. Odgovor na tvoje pitanje bi bio ne znam, morate probati.![]()
zara je prvi put bila s neke 2,5 godineBrunda prvotno napisa
normalno da netko odrasli trči s njom
Ne znam, mi nikada nismo bili. Znači da pripremim MM-a na lagani trening 8)
I mi ćemo ove godine prvi put. Baš se veselim :D
joj, Brunda, pa legendarna je Tweetycina i Cvrčkicina utrka gdje su one uspjele istračati pol foruma, popiti kavu, pojesti nešto.... sve za vrijeme utrke...Brunda prvotno napisa
I još su i pozirale...
Tamo se ide biti na svježem zraku, družiti se, sudjelovati...
A ako tko hoće, pa može i trčati!
Kao što apri kaže, tamo ideš malo prošetati, biti na svježem zraku i sl. Koga još briga kad si došao na cilj
Mi smo prvi put bili kad je Lea imala godinu dana. Zapravo, došli smo samo pogledati jer je bilo u Samoboru, ali su nas na startu nagovorili da idemo trčati. Ia tako smo MM i ja gurali kolica, na cilju dobili bombone, a Lea ima medalju.
Prošle godine u 12 mj čini mi se sam bila sama s curama na Jarunu. Lea je imala 3,5 godine, a Lana 4 mj. Na kraju se i Lea nešto uzrujala pa baš nije htjela trčati, a ni hodati punopa sam ih obje gurala u kolicima 8) i sve super
Mi smo bili danas u Galgovu i bilo nam je supeeeeeeeeer :D
Jest da smo uspjele krenuti na jednom mjestu u krivom smjeru iako je staza bila označena trakicamaal smo stigle na cilj, dobile medalju i ponosno je nosale do spavanja
![]()
Od nas ništa ovaj put. Sven je sa temperaturom i streptokokom u grlu na Silapenu![]()
Mi smo još ulovili kolko tolko dobro vrijeme, iako je u jednom trenutku istovremeno ful sjalo sunce, a iz oblaka direktno iznad nas počeo padati snijeg :shock:![]()
Al je na kraju fest zahladilo, zbog vjetra.
Nadam se da će vam možda do sutra vjetar rastjerati oblake. Sretno :D
i mi bili u Galgovo , dok smo iscekivali start malo je kukala da joj je hladno za ruke, ali kad smo krenuli stancati oznake sve je zaboravila
Svenko, šaljemo ti tonu pusa ozdravilica![]()
mi bili, pa tko se boji zime jošms. ivy prvotno napisa
![]()
bilo je jako hladno, iako suncano
ali fino se zagrijes kad istrcis stazu :D
Nama je to bila prva trka nakon Srakotrka, za kojeg sam setnimentalno vezana, jer sam dan kasnije rodila...
dobro smo se obukli, istrčali stazu, otišli u crkvu, vratili se i vidjeli da smo propustili objavu rezultata, ali smo srećom sreli Nedu, pitali je za rezultate - i saznali da je Paula bila najbrža u svojoj kategoriji :D
Hvala Nedi na organizaciji i na naknadnoj dodjeli medalje![]()
Mi na kraju nismo išli jer sam u subotu radila, a u nedjelju je Lea imala generalnu probu za nastup sa zborom u utorak
Baš mi je žao da nismo mogli, ali Adi je imao turnir (i osvojio srebro) tako da smo u nedjelju bili potpuno emotivno i fizički iscrpljeni
Mi smo bili u nedelju, bilo je hladno ali smo uživali.![]()
mi smo bili prijavljeni za Ribnjak, ali je Lea u 10 sati imala generalnu probu za nastup sa zborom u utorak