-
GUK profil
Da li neka od forumašica zna kakva je procedura na V.Vrhovcu prilikom izvođenja GUK profila (trudnoća 10 tj.).Nisam iz Zagreba pa da se pripremim.Zvala sam tamo i dobila odgovor da dođem i da ću dobiti upute.Naime ,moja dok.kaže da ću ostati tamo 24sata ,pa me zanima da li je to tako da si znam ponijeti stvari.
Unaprijed hvala dobrim dušama na odgovoru.
-
ne znam hoce li biti tako u tvom slucaju, ali jedan od nacina odradjivanja GUK profila na VV je da dodjes dan prije i dobijes pribor za profil s uputama, i onda si sama u odredjeno vrijeme uzimas uzorke krvi (iz prsta) koje stavljas u dobivene epruvetice koje cuvas u frizideru. treci dan ujutro to odneses u labos, a popodne dodjes po rezultate.
druga mogucnost je da te hospitaliziraju na 24 sata a njihov tehnicar ti uzima krv iz prsta prema rasporedu.
-
da dopunim: trudnice koje nisu iz Zagreba a imale su dijabetes, obicno su dolazile u Petrovu na PT1 zbog profila i daljnje obrade, i tamo bi se zadrzale dan-dva (ili dulje ako je trebalo).
Petrova suradjuje s V. Vrhovcem kad je u pitanju dijabetes u trudnoci, ali ako je hospitalizacija u pitanju, obicno su dolazile direktno u Petrovu.
-
-
pa jest ako je u pitanju hospitalizacija. ako nije, na Vuk Vrhovcu rade ovako kako sam opisala.
-
Svima koje zanima procedura evo friške informacije.Na VV ti daju iglice i epruvetice i upute,pa se sama pikaš svaka 3 sata kod kuće i onda im odneseš tih 8 epruvetica i drugi dan ideš po nalaze.
Hvala curama na odgovorima.
-
e cure a jel se bocka prije jela ili poslije?
dobih pribor za doma i čini mi se da je rekla prije jela ali nisam 100% sigurna.
zaboravna trudnica
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma