Ovo je stvarno uzas. Mogu vam reci da ni ja nema ugodno uskustvo s patronazama, ali samo zato sto su bili godisnji odmori kada sam ja rodila. Prvo je dosla jedna patronaza i mogu vam reci da je ona bila sasvim ok. Zatim je dosla druga patronaza koja me je toliko nazivcirala da sam rekla bude jos jednom dosla da cu ju otjerati. Dosla je kod mene i rekla je da beba ima soor, suprug je trucao kod pedijatra da joj daju kremicu da joj se namaz usta, to je bilo u cetvrtak ujutro kad je Jonni i pupak otpao ona je pogleda ga i rekla je a mozda je to mali granulom. Kao neiskusna mlada majka stigla mi je sestra iz Zageba i ona mi je rekla da je to granulom, otisla sam u petak kpd pedijatra i bio je ganulom mali ali soora uopce nije bilo, kad je stigla patronaza u ponedjeljak ka d sam joj to rekla ona je meni rekla da je bio veliki granulom i da je bilo soora. Ja sam joj rekla da sam ja poslusala pedijatra. I tu smo se malo zakacili....
Od tada je bilo proslo mjesec i pol dana dok nam nije stigla nasa prava ptronaza koja se vratila s godisnjem i mogu vam reci da sam jako zadovoljna s njom koja me stvarno podrzava i dala mi je par savijeta, i cak me malo izgrdila sto neredovito jedem a dojim. Cakme ukljucila u suport grupu dojenja gdje se doilje i trudnice skupljaju jednom mjesecno i izmjenjuju svoja iskustva....
tako da sam ja jako zadovoljnja sa svojom patronazom ali da vas razumijem sa takvim patronazama koje filozofiraju razumijem vas...