Danas sam prala kosu i skužila da nemam vjenčanog prstena na prstu. Odmah sam sve prevrnula i našla ga na podu u kupaoni, vjerojatno mi je spao dok sam stavljala veš u mašinu. Naglasak na spao! Prstenje ne spada sa prstiju, bar ne ono koje je naručeno da odgovara savršeno. Dakle, imam problemčić, nazovimo to tako. U trudnoći sam dobila +17, sada sam na -6. Dojim već skoro 9 ipo mjeseci, na obroku ipo do dva smo za sada, ostalo je cicanje. Buđenje noću više puta. Kilogrami se tope, ja sam već na konfekcijskom broju 34, BMI je pao ispod donje granice, a jedem, ma sigurno jedem. Kvalitetno usuđujem se reći. Iz napisanog ni to nije dovoljno. Šta da radim, a da zaustavim ovaj pad? Rečenice tipa jedi više ne pale, molim konkretan savjet. Ne želim prestati dojiti, a izgubim li još koje kilo, ne znam šta ću, ali to nije opcija. Je li moguće mršaviti toliko samo zbog dojenja? Inače se dobro osjećam i uživam u dojenju.

Odgovori s citatom
, Ali sad već neko vrijeme stoji :/
Ja sam također svaljivala mršavljenje na dojenje, no eto, sad već mjesec-dva ne dojim, a kile se ne vraćaju... Nemam baš neki novi savjet. Sve već znaš :/