Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: ludo pitanje ali..

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno ludo pitanje ali..

Bok,evo imam jedno skroz suludo pitanje,ali kako sam prošle godine imala spontani,sad i na hladno pušem. U 17-tom sam tjednu trudnoće i cijelu trudnoću imam problema sa crijevima i napuhanosti,plinovima,ali sad što trudnoća ide dalje zna mi se dogodit da me lagano probode s lijeve strane (gdje je jajnik) a onda krenu plinovi i to iza 17 sati skoro svaki dan,pa me zanima jel ta bol normalna? Inace bila sam prije 10 dana na kontroli i doc, kaže da je sve u redu,pa ako netko ima slično iskustvo...

Datum pristupanja
    Sep 2007
    Iza sedam mora,iza sedam gora,preko brda i planina...Na porodiljnom i doma...

Početno

Mislim da je,i mene je tako znalo,ponekad i sad.Skužila sam da je fora u tome da svaki dan moram imati stolicu inače su bolovi neizdrživi. Čak sam jesno vrijeme pila i Fito Lax da bih mogla na wc.Sad ne jedem nikakve mahunarke,zelje i tak,malo težu hranu.Sve laganini.A moguće je i da ti se ligament rastežu pa te boli i od toga.

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i meni se to događalo!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I meni u ovoj trudnoći. Pijem magnezij da si malo olakšam, ali kad su crijeva malo punija baš zna jako zaboliti.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a znam,bol zna biti jača ponekad,ali ništa neizdrživo,i svaki put je na drugom mjestu,ali većinom crijeva. A valjda se i to malo čudo mice.ali ja to još ne osjecam,pa gura crijeva koja su i ovako puna. :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uh, a ja mislila da samo ja imam problema sa probavom!
    Uzas... puno je bolje odkada ne jedem nikakve mahunarke i sl. i takodjer svakodnevna stolica je obavezna, inace me stvarno rastura

valjda je to normalno..
    (14 tjedan trudnoce pri kraju)

a, kako sam krvarila i sad sam na mirovanju do ovog PON (kontrola kod ginica), isto se bojim i strah me tih 'fantomskih' bolova...

meni pomaze kuhanje manestrica (lagane) sa 1listom lovora;
    malo (prstohvat) komoraca - zacin u skoro pa u svako jelo!
    To je moja mama pokrenula, kao super protiv napuhnutosti i stvar sljaka!
    puno mi je bolje!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a ništa probat ćemo i te metode sa koromacem,možda pomogne,jer više ne znam što da uzmem pogotovo za te plinove i napuhanost,osjecam kako mi zrak prolazi kroz crijeva,i kako da sad znam kakd mi se bebač prvi put makne? Nikako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •