Ma sve je to ok baš si me nasmijala i podsjetila na mog Roka koji je s nekih 15 mjeseci,uz standardne riječi vezane za tu dob,bez problema izgovarao riječi usisavač i ventilator. Doslovno je bio opsjednut sa ta dva uređaja,sve trgovine u gradu je morao obići samo da vidi usisavač i venilator,znao je duuugo stajati pored njih i gledati ih kao neko čudo,svetu kravu,šta ja znam šta. I mi smo mislili da je neki čudak u najmanju ruku jer je to zaista bilo previše od obične dječje znatiželje!
S vremenom se ljubav prema usisavaču malo smanjila,ali zato ventilatori... ...a ne moram ni reći da se ovog ljeta "navukao" na klima uređaje. Cijelo ljeto smo šetali po vani i na svakoj zgradi je on morao brojati sve klime,govoriti da li su male ili velike,da li im se okreće ventilator unutra i slično.

Nemaš razloga ništa micati iz stana,ja doma ni nemam ventilator recimo,a on je još uvijek opsjednut,tako da mislim da od toga nikakve koristi,a i kako ćete bez lampi

A o proširivanju vidika :/ ne znam baš,možda bi se navukao na nešto drugo!

Kao što rekoh-ne brini,neće ga tako lako proći,našao si je nešto što mu se sviđa,pa ga pusti da uživa,nema druge