Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Pojačani interes ili fiksacija?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanja, poslat ću ti pp.
    Ma Pika obožava, ali to mi je fenomenalno jer je NAPOKON počeo pokazivati interes za slikovnicama - tj. slikovnicOM - naime, za sad imamo još uvijek samo Pikove priče za laku noć. Ne želi slušati priče, ali po pola sata listamo tu knjigu, pokazuje mi majmuna, cvijeće, praznu i puno zdjelicu, Pikove roditelje, kišu, čizmice, ptice, lampice ( ) - i to sve uz komentare, počeo je govoriti "tu je" i slično!!! Ja sam bila uvjerena da on pojma nema što je što (jer je SVE slikovnice odmah zatvarao, uopće ga nisu zanimala, a i kad bih uspjela postaviti pitanje "gdje je xy?" nije reagirao, kao da ne razumije. Sad sam frapirana koliko toga zna - one obične slikovnice ga nisu zanimale i zato nije reagirao na pitanja! Ma Piko je BOG!

Deaedi, toga se i bojim - ako je stvarno sve u redu, oko čega ću dramiti i otvarati topice?

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Deaedi, toga se i bojim - ako je stvarno sve u redu, oko čega ću dramiti i otvarati topice?
    Nemaš frke, naći ćeš već nešto

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel vama čudno da klinac od preko 4 godine zadnja dva mjeseca najčešće traži da gleda Teletubbiese (koje obožava do te mjere da je na jednom 'eventu' hodao za njima kao hipnotiziran, nauštrb Supermana i Spidermana), tu i tam (u prosjeku jednom tjedno) pogleda malo Ninja kornjače ili Krteka ili neki drugi crtić? :?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Zašto da ne! Bolje tabise nego crtiće pune nasilja i ružnih likova

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Sad sam frapirana koliko toga zna - one obične slikovnice ga nisu zanimale i zato nije reagirao na pitanja!

Deaedi, toga se i bojim - ako je stvarno sve u redu, oko čega ću dramiti i otvarati topice? [/quote]

da te nema, trebalo bi te izmisliti!!!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Jel vama čudno da klinac od preko 4 godine zadnja dva mjeseca najčešće traži da gleda Teletubbiese (koje obožava do te mjere da je na jednom 'eventu' hodao za njima kao hipnotiziran, nauštrb Supermana i Spidermana), tu i tam (u prosjeku jednom tjedno) pogleda malo Ninja kornjače ili Krteka ili neki drugi crtić? :?
    Meni više ništa nije čudno.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •