tako je ja vidila u TL na ŽitnjakuRoza prvotno napisa
Kako je ocjenjena ta axiss, ona se okreće jel tako?
tako je ja vidila u TL na ŽitnjakuRoza prvotno napisa
Kako je ocjenjena ta axiss, ona se okreće jel tako?
to je jezivo objašnjeno, toliko da uopće ne bi vozila nju.![]()
nama se malena diže, sa 9 je poćela, hoda sama pridržavajući se uz namještaj, puže, al za kg ne znam je ima baš 9, sad će 11mj i već je duže u AS 9-18, i sad sam se već zamislila da je vratim u manju?
A svi su me forsirali ''kad ces je stavit u veću,ta joj je mala; ona je velika; jadna ne vidi ništa u vožnji, jer je okrenuta zada; pa moj je već sa 8mj bio u većoj as'' i slićne priče.
A sad sam stvarno zbunjena :?
evo točno sam provjerila stavili smo je u veću as sa 9mj i 7dana, tada se već dizala u ogradici, a hodala uz naše držanje,al je imala 8kg i nešto!?
strašno
a sad valjda ima 9kg, ne znam joj točnu kilažu jer me pedijatrica naručila tek iza prve godine, a zadnji pregled je bio sa 9mj, a doma nemam vagu!
al sad je gotovo, prošlo je, i nije se desilo hvala Bogu ništa
šta vi mislite hoće li koji gram gore-dolje smetat, pošto je ona već dosta aktivna, samo šta ne prohoda?
Da li je sigurnije veće dijete (16 kg) koje ju nije preraslo visinom voziti u AS 9-18 ili onoj 15-36?
bolje da je u sjedalici od 9 do 18 kg jer je u njoj vezano pojasom u 5 točakabibai prvotno napisa
Definitivno 9-18.bibai prvotno napisa
Da bar postoje s pet točaka i do 36 kg.![]()
Amalthea, daddy![]()
Vid viri iz te sjedalice od 9 do 18 kg. A ima samo 2 g i 2 m. Trenutno ima 16,5 kg i 96cm. :/ Sta da radim? Do koje se visine uopce moze voziti u ovoj do 18kg?daddycool prvotno napisa
u sjedalici 9-18 može se voziti dok mu točka u sredini uha ne prelazi vrh sjedalice
nije važno ako viri samo vrh glave
znam kako ti je, moj je isto brzo prerastao tu as I
raste ko iz vode
marta, moj je viši od 100 cm (al' ne znam točno koliko) i još ga vozim u grupi I.
Točno je Imga napisala; kad sredina ušiju pređe vrh naslona sjedalice, onda ju je prerasao po visini.
mi ćemo evo u veće as,jer cure osim što će godinu dana imaju obje oko 10kg a mogu i same ustati.