-
sigurnosna vrata
kupila bih sigurnosna vrata jer imam strašno nezgodne stepenice, a K u puzanju ruši sve rekorde
međutim samo sam ih našla u katalogu TL, al mi dimenzije ne odgovaraju i čine mi se nesigurna. trebali bi mi produžeci koji, citiram ne idu uz proizvod, a nigdje nema njihove pojedinačne ponude. Naravno, tetke u TL ne znaju.
Ima li tko iskustva sa tim vratima i postoje li još neka na tržištu?
-
I ja ih trazim, tj. jos ne bas aktivno, ali znam da ih ima u Adaxu.
A koja dimenzija tebi treba?
-
Ima ih Kika i TL, vjerojatno i adax ali sam ja kupila odlicna u Brezicama u Baby centru. Meni je bio problem sto nisam htjela da mi zauzmu cijeli ulaz i da mi moramo prolaziti kroz onaj mali otvor pa sam nasla ovo
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=135017
Super je to sto je duzina 80-130cm ovisno koliko ti treba. Dobili su jos jedna super vrata drvena ali meni prevelika pa nisam bas ni gledala puno.
-
Da, vidio sam i ja Kiki te produžetke... slažu se jedan na drugi pa ovisno o tome koliko ti je širok prolaz... ne sjećam se koliko su koštali ti produžeci ali se sjećam da sam komentirao da i nisu baš tako jeftini...
-
dina, po slici nemogu skuziti dali se to busi u zid? Pretpostavljam da ne.
Meni je sa jedne strane zid, a sa druge strane ograda od inoxa.
I sad mene zanima dali bi se to moglo montirati na onu okruglu šipku od ograde.
Neznam jel kuziš?
-
treba mi 110cm. ta u baby centru se čine ok, kako naručiti?
-
M.a.r.t.a, da sam znala, bila sam tamo pred tri dana...bi ti uzela...
Nadji nekoga tko ide da ti uzme, nemam drugu ideju.
Sanja, mislim da nebi islo....treba se busiti zid :/
-
Aaaa, ovo sa busenjem mi se ne sviđa :/ .
Mislim da su ove koje sam vidjela u Kiki i Adaksu na principu nekakvih vijaka koji se pripasu i netreba se busiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma