Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: Vreće za spavanje!

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Vreće za spavanje!

Nikako mi nije jasno kako je večina vreća za spavanje bez rukava, zašto je to tako?
    Znači ako bebu stavim u vreću, za sve dijelove tijela joj je toplo, a rukice su joj nepokrivene.
    Npr. ponekad ujutro su R-u hladne rukice, kako rješavate takve probleme? :?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I meni to nema logike, pa sam nakon potrage po cijelom gradu uspjela kupit vrecu s rukavima i to sam nasla samo jednu i vel.74 i sad sam na mukama gdje naci vecu jer ce ova za 1-2mj biti kratka.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

za tako male imate i sa rukavima.
    iako je to totalno nepotrebno.
    i vi (pa tako i bebe) kada ste pokrivene, ruke su vam van deke, zar ne?
    puno beba cak spava otkriveno.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

zar uopce postoje vrece sa rukavima? Beba se i pokriva tako da su joj ruke uvijek vani. Mi stavimo debeli gornji dio i pokrijemo do prsa, ruke su vani. M ne podnosi vrecu pa ga pokrivamo sa njegovim poplonom..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja se nikad ne pokrivam tako da su mi ruke vani, zato i mene to muči. Malu pokrivam poplunom slično kao i sebe, ruice joj ostnu napola pokrivene.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj medusa prvotno napisa
    ja se nikad ne pokrivam tako da su mi ruke vani, zato i mene to muči. Malu pokrivam poplunom slično kao i sebe, ruice joj ostnu napola pokrivene.
    :?
    sta spavas ko mumija?
    mislim, da i pokrijem sebi ruke, tokom noci cu se okrenuti xy puta i otkrit ce se. tako je i sa L.
    ne trebas ju toliko zasuskavati. ako te to toliko muci, obuci joj body dugih rukava i pidzamicu

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    sta spavas ko mumija?
    Da, na čuđenje okoline ja sam uvijek ubundana od glave do pete i dok nisam rodila cijelu noć se nisam micala. Paws i mene je prilično mučio taj problem pokrivanja jer u staroj kući mi je spavaća soba bila ledena. Mali je znao imati hladne i ruke i nos i glavicu. Ja sam uz znatan trud uspjela naći vreče s rukavima, a kada je Mislav prerastao ideju da spava u vreči, kupovala sam materijal i šila debele piđame. Izgledaju kao kombinezon.
    Pokušaj pronaći u Zagrebu trgovinu od Vikida iz Karlovca. Ja sam sve vreče kupila kod njih.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

u adaxu cak mislim i u M&S, mislim i u mercatoru...tamo sam sve vidjela s rukavima. cak i u TL.
    ali nigdje velikih.

ja pak trazim velike zimske. ne nalazim....cak po mogucnosti da imaju opciju skidanja donjeg djela. meni bi pasalo da su joj nogice vani da se lakse vti po krevetu. nocas nisam oka sklopila zbog zapetljavanja...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Vidla sam neki dan vreće s rukavima velike brojeve 80,86 u Dječjem svijetu u Draškovićevoj, baš ih je teta pokazivala jednoj curi. Pa ako vam je blizu, pogledajte baš su dobili

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj DorinaMama prvotno napisa
    Vidla sam neki dan vreće s rukavima velike brojeve 80,86 u Dječjem svijetu u Draškovićevoj, baš ih je teta pokazivala jednoj curi. Pa ako vam je blizu, pogledajte baš su dobili
    Koliko su koštale?

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A što mislite o onim vrečama koje se ispod podfrknu da bi se skratile, tj. porihtala veličina, pa mogu biti za bebicu npr. od 6mjeseci pa do 3 godine? :?

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja pak trazim velike zimske. ne nalazim....cak po mogucnosti da imaju opciju skidanja donjeg djela. meni bi pasalo da su joj nogice vani da se lakse vti po krevetu. nocas nisam oka sklopila zbog zapetljavanja...
    Ja sada Neru stavljam u staru Mislavovu vreču kojoj sam napravila dvije nogavice. Rasjekla sam ju pa opet zašila, ali razdvojila noge tako da je slobodna. U vreći bi se Mislav upetljao i bilo prilično nezadovoljan. Zato sam i radila te debele kombinezone bez rukava, puno su udobniji.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni je mama za malu kupila s rukavima pa sam išla zamjeniti za bez rukava jer se ona u rukavima "izgubi" i ne može naći svoje prstiće.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj saška prvotno napisa
    Ja sada Neru stavljam u staru Mislavovu vreču kojoj sam napravila dvije nogavice. Rasjekla sam ju pa opet zašila, ali razdvojila noge tako da je slobodna. U vreći bi se Mislav upetljao i bilo prilično nezadovoljan. Zato sam i radila te debele kombinezone bez rukava, puno su udobniji.
    odlicna ideja! samo steta sto ne sijem
    mozda da je uguram u skafander

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

odlicna ideja! samo steta sto ne sijem
    mozda da je uguram u skafander
    Nema zime!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Zimske vreče s rukavima sam kupila u MTČ -u. Dođu 160,00 kn, a obzirom da je ova u klasi, platila sam je 120,00. Br. 86 je i iako bi 74 bila taman, bez frke spavaju u njoj.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

koliko su vam vrece vece od broja?
    npr. mi smo u proljetnoj/ljetnoj bili u broju 100nesto (barem 20cm vise a i da ne zaboravimo da smo napunili tada godinu dana ali sa god. smo bili br. 74, sa god i pol 80 itd) i to je bilo ok.
    sad sam je stavila u jednu zimsku koja je kao 10 cm duza i kaos. bdjeli noc. premala.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A kako to ide kad se klinci okreću? Da li se vreća vrti s njima? Mislim, da li se zapetljaju, izvuku rukice. izgube se u vreći itd.?

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj paws prvotno napisa
    A što mislite o onim vrečama koje se ispod podfrknu da bi se skratile, tj. porihtala veličina, pa mogu biti za bebicu npr. od 6mjeseci pa do 3 godine? :?
    Ntiko nema iskustva sa tim vrećama?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sta spavas ko mumija?
    Volim da sam pokrivena preko ramena, inače mi je hladno. Poplun je inače dimenzija 200x260 cm pa se i ispod njega uvijek mogu bacakati koliko hoću

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mi imamo jednu koju smo prerasli a da je nismo ni nosili a marke je babystar pa pretpostavljam da je kupljena u getrou. Debela je zimska i jako jako mekana. Baš mi je žao što nije veća

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i mene to muči. imam debelu vreću koju sam dobila, pa curu obučem u deblju piđamu, vreću, lancun, tanku dekicu i preko onaj poplunić koji se dobije uz štitnike za krevetić, i njoj budu hladne ruke ako joj ih ne uspijem zašuškati da se ne otkrije. i meni bude hladno, ako nisam do glave pokrivena. ta vreća je kao poplun koji se kopča, ima kopčanje i za ruke, samo mi se čini previše svezana pa ne kopčam za ruke :/

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam za svoju imala vriće i sa dugim rukavima i sa nogavicama. tako da nije bila ko mumija nego se dite moglo normalno micat.
    imala sam baš ono debele i jednu tanju vunenu.
    meni je to bilo presavršeno rješenje.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    ja sam za svoju imala vriće i sa dugim rukavima i sa nogavicama. tako da nije bila ko mumija nego se dite moglo normalno micat.
    imala sam baš ono debele i jednu tanju vunenu.
    meni je to bilo presavršeno rješenje.
    ovo je bila jedna od naših vrića
    VRIĆA

šefica u vrići

a imali smo i tanku verziju na ovaj stil.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

kupila u nami zimsku vrecu. jest da ciferslus ide od dolje prema gore (nije ko na onoj tanjoj iz tintilinica di patent nije ispod vrata) ali je izrez dovoljno velik i ne dolazi do brade i ne zulja je. evo od subote spavamo u njoj i zadovoljna sam.
    imaju do 3 god. velicine

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

moj f spava u piđamici na to vreću bez rukava iz H&M - ne znam dal je debela ili tanka, jer sam kod njih uvijek vidjela iste debljine. po noći ga još i pokrijem. kakve su te zimske?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ova tanja je od frotira. bas je tanka.
    ova je malo deblja. futrana je.
    no mislim da postoje i deblje od ovih.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

e onda je naša malo deblja. kao da ima nekoliko slojeva tkanine. ali sam ga ja i po ljeti stavljala u nju, a ispod samo bodi.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

jel se vase bebe mogu okretati u vrecama
    moj kad god je vreci spava na ledjima, jedino glavu okrene u stranu

inace vreca je debela zimska, ne znam smijem li reci koje marke ,
    90 cm , a imamo skoro 7 mjeseci

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj cvjetic27 prvotno napisa
    jel se vase bebe mogu okretati u vrecama
    moj kad god je vreci spava na ledjima, jedino glavu okrene u stranu

inace vreca je debela zimska, ne znam smijem li reci koje marke ,
    90 cm , a imamo skoro 7 mjeseci
    f se stalno vrti dok spava. a kad se probudi, onda se diže i puže u vreći, dok se ja ne skuliram i ne otkopčam ga. naša nije debela, pa je možda lakše

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo, sa novootvorenog topika

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    Šivam I. vreću za spavanje, ima 10 mjeseci. Ajmo cure metar u ruke. Koliko mora biti dužina vreće?
    Citiraj monax prvotno napisa
    Kakav materijal koristiš za šivanje vreće? Zimska?

Moj sin je imao ljetnu za tu dob oko 85 cm.
    Citiraj Ibili prvotno napisa
    Tek toliko da ne fulaš mjeru
    Moja je veličine 0 i dugačka je 65 cm.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo dobili na poklon vrecu za spavanje (vel. 90) ali ja se nekako dvojim staviti L. u to ... ona se puno okrece po noci, na lijevi bok, pa na desni, pa na trbuh, pa mi nekako nije jasno kako ce to izvesti u vreci :?
    Spava s nama ali ima svoju deku uvucenu u navlaku od popluna, a obucena je jednodijelnu pidzamu.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Monax, sašila bi od pamuka, onakvog za posteljinu, a unutra bi stavila flis.

Ibili, pa kaj vam to nije premalo?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

u vreci se ne moze okretati
    bar ne u ovoj koju mi imamo
    ali koliko vidim zasad mu to ne smeta
    kad se probudi i place ja ga izvadim iz vrece i stavim s nama u krevet, to je obicno ujutro oko 7

ova nasa vreca je preduga 90 cm
    a imamo 71 cm

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Drago mi je da se netko i ovog sjetio...
    Moja I spava u piđamici pokrivena s poplunom a ja se nisam naspavala već jaaaako dugo :/
    Totalno je ima svuda po krevetiću,ja ju cijelu noć pokrivam i vraćam na mjesto.Kako da ja takvo dijete uguram vreću!!!???
    Imam osjećaj da bi pošizila u njoj...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Moji isto tako nemirno spavaju, u vrećama . Pokušaj, vidjet ćeš da ide.
    Di bi ja bila da ih pokrivam cijelu noć

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

moj maleni isto spava u vreći jer se inaće odmah raskrije!
    nego da podjelim ovo s vama jer vidim da tražite veće vreče:
    ja sam iskopala prsluk od MM-a koji nikad nije nosio-pravi mekani i debeli i sad čeka da ga baka prekroji u vreču! potpuno besplatno a veličina prema potrebi!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Molim za pomoć oko veličine vreće za spavanje. Termin mi je početkom veljače, a dobila sam na poklon vreću za spavanje od MTČa u velični 68. E sada me zanima za koju je dob ta veličina vreće.
    Skroz malu bebu ne bih stavljala u vreću (od koje se uopće dobi djeca stavljaju u vreće za spavanje?), a opet ne bih htjela da preraste ovu koju sam dobila s obzirom da je zimska i preko ljeta ju vjerojatno neću koristiti, već bih ju eventualno zamijenila.
    Zanima me koja je veličina vreće potrebna za dijete iznad 9 mjeseci starosti pa do godine dana.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I ja sam za Božić od njene kume dobila vreću od MTČ-a sa rukavima br.68 malo joj je veća i duža ali tak i treba biti da ima mjesta za nogice jer je strašno nemirna. Ima 7 mj. i mislim da će joj biti dobra veličina do godine dana

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

O super, znači da će mi taman biti dobra za poslije ljeta.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Toffifeee, a od koje dobi si bebu počela stavljati u vreću?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I mi imamo preveliku vrecu, pogotovo su mu rukavi preeedugacki pa mu ja rukice ne stavljam u rukave nego samo zakopcam do prsa i on zadovoljan!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja rukaviće podfrknem, a stavila sam ju u vreću čim je zazimilo jer se inače stalno otkriva, ja ju pokrijem , ona nogice frk u zrak i poplun dolje.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Veličina zavisi od same vreće. Naša vreća je veličine 90 (odnosno 90 cm) i mislim da smo ju prvi put koristili kada je imao cca mjesec dana. Bez rukava je tako da nemamo problema sa podfrkavanjem, a to što je dugačka nam nije smetalo.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja svoju P. stavljam od jeseni u vreću.....prvo je bila u frotirnoj vreći od MTČ a sad je u debeloj vreći (sa rukavima ali ti rukavi se mogu skinuti tako da je ona trenutno bez rukava) i ok je. ona se inace ne koprca po krevetu, mirno spava, tko da joj je vreća ok. vreću smo kupili u quelle i odlična je (a i platili smo je 460kn!). veličina je 90 a mislim da čak imaju i veće.....

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma kada sam pitala od koje dobi stavljate bebe u vreću za spavanje nisam mislila na godišnju dob, već dob starosti djeteta. Moja vreća za spavanje je zimska i veličine 68 a čini mi se da je to otprilike za dijete od oko 3 mjeseca pa nadalje. Kada će moja beba stasati za tu vreću već će biti proljeće pa se bojim da joj ne bude prevruće u njoj.
    Da li se tek rođene bebe isto mogu stavljati u vreću?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

P. se rodila u 3 mjesec i nisam je tada stavljala u vreću jer nije ni bilo potrebno, stavljam je oj jeseni a tada je imala 7 mjeseci, no da imam sad malo novorođenće, mislim da bi je stavila u vreću.....

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ok, hvala, znači može odmah.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •