Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Crveni osip

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Crveni osip

Pozdrav svima...

Moj bebac se jutros osuo po ledjima; osip je sitan i crven, ima ga malo po stomaku, ali najvise po ledjima. Nije imao temperaturu, samo ga muci kasalj vec neko vrijeme kojeg se pokusavamo rijesiti biljnim sirupom. Inace bebac puni 8 mjeseci za 4 dana... Veseo je, igra se po obicaju, normalno jede i spava ali me taj osip jutros zabrinuo. Vidjela sam neke topike na slicnu temu, ali sve kao posljedica temperature koju on nije imao... Pls, savjet :?

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mozda je reagirao na sirup

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Danas je 7 dana otkako mu dajem sirup, mislis da je sad postao osjetljiv? Odvela bih ga doktoru, ali je vikend, DZ (dom zdravlja) ne radi, ne bih da panicim ako ovo moze cekati radni dan... Ipak mi je frka, stalno ga zagledam... Hvala na odgovoru

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bas ti hvala, lakse mi je kad sam ovo procitala. Cekacu ponedjeljak, paziti na bebu pa cemo vidjeti sta pedijatar kaze. A sve se ovo desava uoci trece di-te-per vakcine, srce moje nikako da je primi...

PS Flekice se ne povlace, tj. ne nestaju kad ih pritisnem, valjda je to okay?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj malac se vec dvaput osuo ali nije pio ni antibiotike ni nista, samo mljeko. Nisam ni prasak za vec mjenjala ni kupku ni losion, ma bas nista nije bilo drukcije. Pitala sam pedicu, ona, po obicaju, kaze nije to nista. Povuklo se koz par dana ali na jednom dijelu trbuha i na jednoj nozi mu je ostao hrapav dio. Ja ga svaku vecer mazem losionom ali nista se ne povlaci. Nije ni ulje pomoglo. Sta bi to moglo biti?

jasnica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo samo sikili do osam mjeseci jer smo se borili s flekicama i s čudnim lišajevima. Ja sam stalno bila na nekim čudnim dijetama(jedan tjedan samo povrće,jedan tjedan samo ovo) pa da se vidi na što je kakti alergičan. Ništa nismo saznali.Ped misli da je najvjerojatnije atropiski dermatitis. Mažemo i kupamo s linijom Mustela ali bez kortikostereona ništa. Osipi dođu i prođu. Jedemo sada sve i sikimo a stanje se ne mjenja.
    MOj je savjet nezezati se s tim. Otići ped i tražiti savjet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •