jedna od rijetkih u svijetu slavnih:
[/url]
jedna od rijetkih u svijetu slavnih:
[/url]
da bas sam jucer to procitala i odusevila se. :D :D
Jipi, jipi, jeeeeeeeeeee, baš mi je drago![]()
![]()
![]()
meni je cudno sta uopce treba pljeskat sta neko radi nesto svom djetetu sta su zene tisucama godina radile i sta je nesto naprirodnije i najnormalnije
Forte, vidi se da si neispavana![]()
Pa naravno da treba pljeskat, jer ruku na srce, ove današnje celebrities nakon poroda nemaju niš drugo na pameti nego se u roku dva tjedna vratit na prijašnju kilažu, uvalit dijete dadilji i općenito izgledati i ponašati se kao da se ama baš ništa nije dogodilo...tj. ne dozvoliti da im to dijete, zaboga, sad tu poremeti uhodanu celebrities rutinu i način života :/
I zato sam sretna za svaku od njih koja se othrva tom groznom općem trendu i stavi svoju bebolinu na prvo mjesto, kak i treba biti
I važnije joj je da beba cica nego da te cice zgledaju ko da nikad ni trudna nije bila
Za krug ljudi u kojima se one kreći to je vjerujem vrlo neuobičajeno ponašanje, nažalosti zato im treba čestitati što se ne daju ko kravice vodit na lancu i mislit samo na slavu i lovu, nego misle svojom glavom i vode svojim srcem
![]()
kloklo prvotno napisa
Potpisujem :D
Mislim da ima malo vise sad ovih holivudskih i manekenskih faca koje doje sto je super. Prije su se ipak cesce vidjale s bocicama.![]()
fortuna, kloklo i nataša su me obranile![]()
ja redovito ovako slikam poznate, nekako si ih u glavi dijelim po tome 8)
to su moje gluposti, no znam da mi je ona Nikita iz serije postala još omiljenija glumica kad sam je vidla u novinama s izvaljenim sisama, a dijete, već poveliko, skače po njima lijevo desno![]()
i zaboravih, našu nijednu nisam vidjela, osim anđe, da se slika dok doji. a ona više nije dojilica.
klmama prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koga smo ono isto nedavno od selebritisa ukebali da doji neko "ogromno" dijete od preko godine danai to jos hodajuci? podsjetite me.
pa da, carrie ann moss-i nju sam slikala iz novina.
e da mi je tako uslikat npr. seve jednog dana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim da je njoj dosta javne golotinje 8)
Da nije ona Kate Hudson :D i ona je dojilja i nosa djete sa sobom dok snima filmove i kad djete hoce dojiti sve staje i ona doji.Maja prvotno napisa