Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: ovakve celebrities volim :-)

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ovakve celebrities volim :-)

jedna od rijetkih u svijetu slavnih:

[/url]

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

da bas sam jucer to procitala i odusevila se. :D :D

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

8) tako treba

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jipi, jipi, jeeeeeeeeeee, baš mi je drago

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je cudno sta uopce treba pljeskat sta neko radi nesto svom djetetu sta su zene tisucama godina radile i sta je nesto naprirodnije i najnormalnije

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Forte, vidi se da si neispavana

Pa naravno da treba pljeskat, jer ruku na srce, ove današnje celebrities nakon poroda nemaju niš drugo na pameti nego se u roku dva tjedna vratit na prijašnju kilažu, uvalit dijete dadilji i općenito izgledati i ponašati se kao da se ama baš ništa nije dogodilo...tj. ne dozvoliti da im to dijete, zaboga, sad tu poremeti uhodanu celebrities rutinu i način života :/

I zato sam sretna za svaku od njih koja se othrva tom groznom općem trendu i stavi svoju bebolinu na prvo mjesto, kak i treba biti
    I važnije joj je da beba cica nego da te cice zgledaju ko da nikad ni trudna nije bila

Za krug ljudi u kojima se one kreći to je vjerujem vrlo neuobičajeno ponašanje, nažalost i zato im treba čestitati što se ne daju ko kravice vodit na lancu i mislit samo na slavu i lovu, nego misle svojom glavom i vode svojim srcem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Pa naravno da treba pljeskat, jer ruku na srce, ove današnje celebrities nakon poroda nemaju niš drugo na pameti nego se u roku dva tjedna vratit na prijašnju kilažu, uvalit dijete dadilji i općenito izgledati i ponašati se kao da se ama baš ništa nije dogodilo...tj. ne dozvoliti da im to dijete, zaboga, sad tu poremeti uhodanu celebrities rutinu i način života :/

I zato sam sretna za svaku od njih koja se othrva tom groznom općem trendu i stavi svoju bebolinu na prvo mjesto, kak i treba biti
    I važnije joj je da beba cica nego da te cice zgledaju ko da nikad ni trudna nije bila

Za krug ljudi u kojima se one kreći to je vjerujem vrlo neuobičajeno ponašanje, nažalost i zato im treba čestitati što se ne daju ko kravice vodit na lancu i mislit samo na slavu i lovu, nego misle svojom glavom i vode svojim srcem

Potpisujem :D

Mislim da ima malo vise sad ovih holivudskih i manekenskih faca koje doje sto je super. Prije su se ipak cesce vidjale s bocicama.

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fortuna, kloklo i nataša su me obranile
    ja redovito ovako slikam poznate, nekako si ih u glavi dijelim po tome 8)
    to su moje gluposti, no znam da mi je ona Nikita iz serije postala još omiljenija glumica kad sam je vidla u novinama s izvaljenim sisama, a dijete, već poveliko, skače po njima lijevo desno

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i zaboravih, našu nijednu nisam vidjela, osim anđe, da se slika dok doji. a ona više nije dojilica.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj klmama prvotno napisa
    no znam da mi je ona Nikita iz serije postala još omiljenija glumica kad sam je vidla u novinama s izvaljenim sisama, a dijete, već poveliko, skače po njima lijevo desno

koga smo ono isto nedavno od selebritisa ukebali da doji neko "ogromno" dijete od preko godine dana i to jos hodajuci? podsjetite me.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ona glumica iz matrixa

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa da, carrie ann moss-i nju sam slikala iz novina.
    e da mi je tako uslikat npr. seve jednog dana

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mislim da je njoj dosta javne golotinje 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    Citiraj klmama prvotno napisa
    no znam da mi je ona Nikita iz serije postala još omiljenija glumica kad sam je vidla u novinama s izvaljenim sisama, a dijete, već poveliko, skače po njima lijevo desno

koga smo ono isto nedavno od selebritisa ukebali da doji neko "ogromno" dijete od preko godine dana i to jos hodajuci? podsjetite me.
    Da nije ona Kate Hudson :D i ona je dojilja i nosa djete sa sobom dok snima filmove i kad djete hoce dojiti sve staje i ona doji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •