Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: vikedom u skolske dvorane

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno vikedom u skolske dvorane

subotom i nedjeljom u skoli su organizirali razlicite sportske aktivnosti u koje se mogu ukljuciti i roditelji

ovaj vikend sve to pocinje pa sad ne znam ni cijenu ni ostalo (mislim da je bio uvjet da mjesecno ne smije kostati vise od 40kn, ali to sam cula usput, nije provjereno)

ideja mi se stvarno svidja, svaku subotu i nedjelju mogu od jutra do mraka birati aktivnosti (nogomet, kosarka, borilacki sportovi, aerobik, ples, ne znam vise), jesu li krenuli s tim i u vasim skolama?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Naši još nisu, a mislim da ove godine niti neće.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi se mukom mucimo da nam prebace satnicu sa 7.25 na 8 - u skoli koja ima cetiri razredna odjeljenja (I-IV raz.) i cetiri prostorije, jer je pojedinima prekasno da im posao zavrsi u 12.35!!!

a nemamo ni dvoranu pa nam takva onuda i programi dodju ko cisti sf... :/

da vikendom...

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naša škola je bila na popisu škola koje bi to trebale omogućiti. Baš ću pogledati danas kad idemo na karate.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ribice, gdje bi bio taj popis? Mene isto zanima jer škola ima dvoranu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo sam ovo nasla na stranicama plive

Vikendom u športske dvorane
    Školske športske dvorane uskoro će za učeničke aktivnosti biti otvorene i vikendom, a zajedno s učenicima moći će vježbati i njihovi roditelji.

Najnoviji je to projekt Ureda za obrazovanje, kulturu i šport koji najavljuje i uvođenja fakultativnog učenja trećeg stranog jezika, još jednog atraktivnog programa što će zaživjeti od sljedeće školske godine.

Kako se čulo, u program "Vikendom u športske dvorane" zasad se uključilo 27 škola, a tijekom godine se očekuje uvođenje programa u svih 105 zagrebačkih škola. Zbog realizacije projekta "Vikendom u športske dvorane", ravnatelji škola dobili su dopuštenje da zaposle nove profesore, Ured je osigurao sredstva, a o organizacijskim sposobnostima škola ovisi tempo ostvarivanja plana.

5. rujna 2007. godine, konferencija za novinare u Uredu za obrazovanje, kulturu i šport

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jednom sam sasvim slučajno uzela Metropolu i tamo je to pisalo i bio je objavljen popis škola. Mislim da je bilo na početku 9. mjeseca

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u nasoj je skoli isao neki upitnik da izaberemo sportove
    i to je to
    poslje toga vise nikakva obavijest ni da je pocelo ni da ne bude pocelo

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kod nas te sportske aktivnosti pocinju ovaj vikend

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

navodno je to akcija gradskog ureda koja nije dogovorena s ministarstvom, tako su meni u nasoj skoli rekli. pa je ministarstvo imalo svojih ideja i prigovora jer program nije razradjen bas. i sad sve stoji.
    u nasoj skoli, naime, nema nikakvih sportova dok se to ne dogovori i ludim vec sasvim, program mi se vec zamjerio a nije ni poceo

haligali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno re

Kod nas je krenulo!

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo sam našla na stranicam Zagreba

5. rujna, konferencija za novinare u Uredu za obrazovanje, kulturu i šport

Vikendom u športske dvorane / Uvodi se fakultativno učenje trećeg stranog jezika

Školske športske dvorane uskoro će za učeničke aktivnosti biti otvorene i vikendom, a zajedno s učenicima moći će vježbati i njihovi roditelji. Najnoviji je to projekt Ureda za obrazovanje, kulturu i šport koji najavljuje i uvođenja fakultativnog učenja trećeg stranog jezika, još jednog atraktivnog programa što će zaživjeti od sljedeće školske godine.

Kako se čulo, u program „Vikendom u športske dvorane“ zasad se uključilo 27 škola, a tijekom godine se očekuje uvođenje programa u svih 105 zagrebačkih škola. Zbog realizacije projekta „Vikendom u športske dvorane“, ravnatelji škola dobili su dopuštenje da zaposle nove profesore, Ured je osigurao sredstva, a o organizacijskim sposobnostima škola ovisi tempo ostvarivanja plana.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a to se odnosi samo na zgb?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mi smo danas dobili za popuniti anketu. Biramo između stolnog tenisa, rukometa, nogometa, odbojke, motoričkih igrica (vele da su to osnove svih sportova) i plesa (jazz dance, aerobic i sl.). Održavat će se petkom popodne i subotom do 13 sati. E,sad, koliko će vremena proći od ankete do realizacije.... :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas su prosirili program, sad traje od srijede do petka popodne, a subota i nedjelja cijeli dan

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sto nema nekog smajlija koji neutjesno place, cupa kosu i valja se po podu???

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mi smo dobili u ponedjeljak za popuniti anketu. Mogli smo birati između nogometa, rukometa, košarke, odbojke, stolnog tenisa, atletike, plesova i badmentona.
    Planirano je da će se održavati svake subote i nedjelje od 9-14 sati.

Kao početak mislim da je naveden 3.11.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    sto nema nekog smajlija koji neutjesno place, cupa kosu i valja se po podu???
    ja bi vas i zalila da se ne sjetim gdje vi ono zivite, kucica u cvijecu, more... e, kad se tog sjetim, onda ja trazim smajlija koji cupa kosu i place po podu
    ovako nam grad placa sto tu zivimo, kuzis

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kuzim ja, ne bih se selila, nema tih para ni programa

al bi bilo superduper kad bi, pa makar i par kilometara dalje, bilo iceg slicnog...

djece mi zao, dosadno im stalno setat i brojat pine, cemprese, sisarke i ino... :/

cak pricam neki dan s frendom, kaze on da su prije par godina (ne jako davno) kontaktirali mjesne odbore po obliznjim opcinama i - nema interesa ni sluha da se ista za djecu organizira - da dodje trener dva-tri puta tjedno u svako selo (ili bar svako drugo) i odrzi bilo kakav trening djecici...

eto. opet moram ici burkat i gurat i "izvoljevat"...

zasto sve ceka nas?

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivarice,
    jel krenulo kod vas u skoli? jeste bili na cemu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

krenulo je, ali ivar nije bio
    razmislja eventualno o borilackim sportovima
    po meni on ima dosta obaveza vas skole (hokej) i u skoli (izvidjaci, talijanski) da bi jos i ovo forsirali. ali njegovi frendovi su krenuli na nogomet

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aaa - to je bas kao vannastavna aktivnost ili kak se to vec zove.
    upises se na, kaj ja znam, ritmiku i onda drvis po tom?
    ja skuzila da ce se odrzavati razni programi pa ce npr jednu subotu moc ic na kosarku, a iducu na sah.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam pojma jer nismo isli
    znam da imaju termini za ogledne sate

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kod nas je ravnatelj rekao da pocinje. Posliej nismo dalje nsiat pitali, a vedran i ovako ide 2 x tjedno na stolni tenis u skolu pa mu je to uz vikend izlete zasad dosta aktivnosti.

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    krenulo je, ali ivar nije bio
    razmislja eventualno o borilackim sportovima
    po meni on ima dosta obaveza vas skole (hokej) i u skoli (izvidjaci, talijanski) da bi jos i ovo forsirali. ali njegovi frendovi su krenuli na nogomet
    TALJANSKI??!! Ivarice, pa gdje ste vi smjesteni? Moj trecas je zavrsio prvi stupanj taljanskog (ljetna skola) i prvi stupanj spanjolskog (cijela skolska godina). A obje grupe su se raspale zbog nedostatka interesa, i ne ide vise ni na jedan jezik. A hoce. Obisli smo vecinu skola stranih jezika po zagrebu u potrazi za taljanskim i/ili spanjolskim jeziku, i svugdje su ga upisali na listi, i svugdje smo dobili isti odgovor: nema druge djece, nema dovoljno za grupu, nista od toga ove godine. :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zoila, jedna mama koja je prof talijanskog ima dijete u iv. skoli
    pa je zajedno s kolegicom koja pise udzbenik za talijanski za osnovnoskolce napravila program

prosle godine su imali talijanski u skoli, kao fakultativni predmet, a
    ove godine ne mogu ga imati u skolskoj zgradi jer nisu dobile odobrenje ministarstva pa su se uciteljice organizirale, jer interes je velik, i djecu odvode iz skole u crkvu koja je u neposrednoj blizini
    nije bilo jednostavno, trebali smo ici kod javnog biljeznika potpisivati punomoc kako bi nam ih mogli podici iz boravka, ali evo funkcionira, na srecu i njih i djece i nas roditelja jer je ipak sve gotovo u vrijeme nastave (p.boravka) i kosta stvarno simbolicno, 80 kn mjesecno

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

IVarice, saljem ti pp

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kod nas je J.prošli tjedan donio anketu doma, a aktivnosti su počele već ovaj tjedan i to sportska igraonica svaki dan u međuturnusu- njima u boravku taman poslije ručka( meni bi bilo koma ići vježbati poslije ručka, ali čini mi se da to njima uopće ne smeta). Preko vikenda će biti organizirano treniranje popularnih (nogomet, košarka) ili rekreativnih sportova ( badminton, rolanje). Mi smo sve zaokružili, a sad ćemo vidjeti kako će to preko vikenda funkcionirati, ali sa ovim vježbanjem svaki dan sam oduševljena.
    Izgleda da naša škola koja ne može zaposliti profesora za drugi strani jezik uspjela zaposliti još jednog mladog profesora tjelesnog.
    Jedina stvar koja mi se za sad ne sviđa kod Jakovove učiteljice je što često preskače tjelesni, kao- ma, ne idemo sad u dvoranu, igrajte se tu u razredu, ali ovo mi je još i bolje. :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivar se upisao na nogomet i odusevljen je, kaze: ovdje cu nauciti osnove a onda cu se upisati u dinamo
    petkom im je za vrijeme boravka i subotom ujutro
    ove subote ce imati prezentaciju strelicarstva, ne moze docekati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

inace, dvoumila sam se dal da mu dam da podje na to strelicarstvo ili ne i on meni kaze: uopce te ne kuzim, das mi ime koje znaci strijelac i onda mi ne das da podjem tamo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •