Pozdrav svima!
Konačno sam se ponovo pokrenula.
Najvjerojatnije idem krajem 3 ili početkom 4 mjeseca na drugi stimulirani na VV.
Interesira me koliko ste dugo čekali da vam vaši soc. ginekolozi nabave lijekove!?
Pozdrav svima!
Konačno sam se ponovo pokrenula.
Najvjerojatnije idem krajem 3 ili početkom 4 mjeseca na drugi stimulirani na VV.
Interesira me koliko ste dugo čekali da vam vaši soc. ginekolozi nabave lijekove!?
Ja sam Menopure dobila za 2 dana. U utorak sam bila kod gin. sa papirom koji mi je napisala moja MPO dr, a u četvrtak sam podigla Menopure.
runi prvotno napisa
Sorry, problem sa slanjem posta. Dakle, moj je prim. ginić rekao da mu lijekovi stignu dan-dva nakon što ih naruči, dakako, ako ih ima u veledrogerijama s kojima ima ugovor. Išla sam pitati da ne bi bilo u zadnji čas problema s nabavkom i kaže da neće. Savjetujem, runi, da pitaš svog ginekologa koliko se čekaju, sigurnije je.![]()
Menopure sam dobila za cca 10 dana iako vjerujem da je moglo i prije da ih sestra nije zaboravila narucit...jer tek kad sam nazvala da provjerim sta je s lijekovima, drugi dan je sestra isla po njih i dobila ih tad za 2 dana. i sad cekaju u frizideru...
Runi pogledaj malo i na ovom topicu što smo pisale vezano na temu lijekova http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...5391&start=250
Hvala !
Ima li netko iz Dalmacije da mi napiše za koliko je dana dobio lijekove, strah me da se možda ovdje duže čekaju!?