-
Zaboravila sam još jednu klomifen-epizodu navest: hiperstimulacija u prirodnom ciklusu nakon klomifena (užasno bolna ovulacija - MM i ja smo mislili da imam unutarnje krvarenje i da umirem, doslovno) i dolazak hitne kod mene doma u 2 ujutro, taman nakon što smo se vratili iz puta na Kanare i stigli iz Beča u ZG - dobro da me uhvatilo doma, ne u avionu ili tako nešto pa da završim oko Graza u bolnici jer to uopće nisam očekivala da mi klomifen sa zadrškom od mjesec dana napravi takav dramatičan kraval. Na to je moj MPO-ovac odmahnuo rukom. Dobro, vjerojatno to objektivno nije bila nikakva life-threatening situacija, ali iz moje subjektivne perspektive (koja mi je moj jedini način gledanja) bila je to poprilična drama. A o dexametasonu - buuu. Mislim si ja :?. OK, razumijem ja doktore - dio njih ne vjeruju da dex išta radi pa kako će ga pisat. A drugi ga pišu lako. Mislim - razumijete sad tu i moju pacijentsku perspektivu u traganju za odgovorima i alternativnim terapijama kad standardne u 5 godina ne daju odgovor? Nadam se da da.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma