Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: u vezi naknade grada zagreba..

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno u vezi naknade grada zagreba..

prijavila sam dijete pri cemu me maticarka obavijestila da mogu dobiti 6000kn od grada jedino ako i muz i ja imamo prebivaliste u zagrebu.oboje smo studenti,i on ima prebivaliste u drugom gradu,a trenutno zivimo kod mojih roditelja.
    zanima me mora li se on prijaviti na moju adresu ili moze na neku drugu?nad mojim stanom vise nerijeseni vlasnicki odnosi.
    hvala

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja mislim da je bitno da ima prebivaliste u zagrebu, ne nuzno na istoj adresi kao ti. ali jedno od vas mora biti prijavljen u zagrebu najmanje 5 godina. drugi moze i 2 dana, ali glavno da je prijavljen.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne trebate biti prijavljeni na istoj adresi, vazno je da ste oboje u zg

prije su trazili izjavu o zajednickom kucanstvu ovjerenu kod JB, ne znam jel to jos uvijek traze

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ne traže. uopće nije bitno da li ste na istoj adresi ili ne, bitne su ove godine kak je mikka rekla

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    ja mislim da je bitno da ima prebivaliste u zagrebu, ne nuzno na istoj adresi kao ti. ali jedno od vas mora biti prijavljen u zagrebu najmanje 5 godina. drugi moze i 2 dana, ali glavno da je prijavljen.
    to je to i ništa drugo... meni je čak rečeno da kad grad zagreb isplati naknadu mm se može prijaviti nazad gdje je i bio, nakon isplačene naknade njih se to više ne tiče

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala cure

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •