Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Molim savjet

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Molim savjet

Moja beba ima dva mjeseca. Od početka ima određenih problema s disanjem, kao da na tren prestane disati i onda to poprati zvucima poput brzog štucanja (ako si to možete predočiti nakon mog opisa). Najčešće se to događa nakon jačeg plača, ali dogadi se i u laganom snu. U rodilištu rekoše da je to mekana hrskavica, te da će to proći kad hrskavica očvrsne ali mislim da nisu primjetili, pa nisu ni znali o čemu pričam. Zabrinuta sam i čekam da to prođe, ali ne prolazi. :/
    Ima li tko takvih iskustava?
    Hvala unaprijed

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Naš mali je rođen sa stridorom, ali to mu nikada nije otežavalo disanje. Samo bi hrkao u određenim položajima... Danas ima 9,5 mjeseci i jedva se može nešto čuti. Jesi li tražila mišljenje pedijatra? Stridor (mekana hrskavica) obično samo stvara zvučne efekte...

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ili je možda riječ o "zaceniti se"?? to u pravilu nije ništa strašno iako zna gadno izgledati... dijete čak može poplaviti... kažu da im u tom trenutku, kad ostaju bez zraka, treba lagano puhnuti u lice. moj je ima takve neke epizode. al nikad nije poplavio. mislim da je povezano s neurološkim područjem. pitaj ped.
    a ovo hrskavici je istina.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Nije riječ o hrskavici (bar tako mislim), u rodilištu su mislili da pitam za to, ali zapravo nisu znali o čemu pričam, već se radi o nekoj vrsti apneje, znači kad prestane disati na dvije, tri sekunde i onda lovi zrak i malo se uznemiri...ne znam. Kod pedijatrice smo bili samo na prvom pregledu, pa to još nisam pitala, ali hoću svakako, planiram idući tjedan k njoj.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pogledala sam malo fotke, Mihovil je pravi slatkiš

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Iwana prvotno napisa
    Pogledala sam malo fotke, Mihovil je pravi slatkiš
    Hvala Kao što je rekla moja teta - na malom se vidi da ste ga napravili teškom mukom i osmislili ga do zadnjeg detalja.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja nekak kontam da ti je to apneja il ti ga zacenavanje...niš problematično. ipka, pitaj ped.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa
    ja nekak kontam da ti je to apneja il ti ga zacenavanje...niš problematično. ipka, pitaj ped.
    Nadam se da nije ništa ozbiljno jer tako mi je slatka brbljavica mala
    Cure, hvala, javiću što kaže pedi

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Jeste li bili kod pedijatrice? Ima li novosti?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj devet_mjeseci prvotno napisa
    Jeste li bili kod pedijatrice? Ima li novosti?
    Nismo bili, ići ćemo idući tjedan jer bismo se trebali cijepiti, ali moja ribica sve rjeđe ima one smetnje, gotovo je prestalo. Pitala sam pedijatra na Plivazdavlje koji mi je otpisao da je najvjerojatnije hrskavica i da bismo možda trebali na ORL da se vidi je li nešto ozbiljnije i na UZV srca jer ponekad srčana žila pritišće dušnik i mogla bi biti uzrokom njenih smetnji, ali budući se to prorijedilo nadam se potpunom prestanku i još me zanima što će reći njena pedijatrica, pa ćemo vidjeti što dalje.

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Zbog vašeg mira bit će dobro da napravite sve pretrage (znam kako je nama bilo - nisam bila mirna dok nisam 100% znala što je uzrok krkljanju). Javi nam što kaže pedica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •