-
Generacija 1961.
U rujnu ove godine obavila sam IVF kod dr. Šimunića. Imam 46,5 godina i spremam se na ponovni postupak krajem 11 mjeseca. Prije postupka prošla sam uobičajenu terapiju:klomid, 8 ampula menopura, štoperica, crinone gel 8%, utrogestan, andol 100, apaurin 2 mg. Imala sam tri oplođene jajne stanice, ali nije uspjelo! Terapija za 11. mjesec bit će ista.Ima li neko mojih godina tko je u sličnoj situaciji?
-
želim ti uspjeh sljedeći mjesec!
iskustvom i savjetom ti ne mogu pomoći, jedino ti mogu poslati vibrice da oplodnja uspije.
sretno!
-
generacija 1961.
-
Sretno! Priključi se topicu 39+ niže - tamo je "ekipa" oko 40-te, plus minus par godina.
-
Sretno!
-
Sretno
-
Sretno
-
Sretno i "vidimo se" na 39+ ... ja sam 1965. godište, i kod Š. sam, isto bila u 9-tom mj. i nije uspjelo. Idem ponovo početkom 12-tog mj.
-
sretno
-
jtomasi5, sad sam skužila, mi u isto vrijeme idemo u postupak, baš mi je drago, jedva čekam da startamo. Kod tebe samo 8 ampula menopura? Ja koristim po 4 ampule prva tri dana, zatim do štoperice po dvije ampule dnevno.
-
"cujemo se" na 39+
sretno
-
Sretno
-
jtomasi5, 3 js? Super!!! Ma bit će već nešto. Samo naprijed.
Ja sam 42,5; na 1. stimuliranom imala samo 1 folikul bez izolirane js. I šta sad? Sad sam na prirodnjaku, pa ćemo vidjet. U 11. mjesecu isto opet na stimulirani, al s puno većim dozama nego sad.
(Rekoše ti već cure prije: pridruži se na topiću 39+. I... dobro došla.)
-
Da bi imali što veće šanse da postupak urodi plodom trebate pripaziti na nekoliko stvari.
Bez pušenja
Bez kava
Bez alkohola
Obavezno uzimanje vitamina i minerala
Pripaziti na prehranu,jesti što više voća,povrća,ribe,orašastih plodova,badema,maslinovo ulje...
Izbjegavati šećer i slatko.
Piti puno tekučine,i prirodnih čajeva (Macina trava)
Sretno:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma