Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Utjerivanje duga

fat-boy

Početno Utjerivanje duga

Sestra mi je dobila alimentaciju koju bivši za sada uredno placa. Medjutim kako je sud potrajao ostalo je nekih 6000 kuna koje duguje od rodjena djeteta do pravomocnosti presude, a za koje se pravi gluh.
    E sada koja je procedura za ovrhu? Na sebi naravno nema ništa od nekretnina ili auta, a firmu za koju radi skriva kao zmija noge, mislim da je cak dogovorio da ga ne prijave kako "službeno nebi imao place.... Kojem sudu se podnosi zahtjev za ovrhu (na adresi oca ili djeteta)? Tko je podnosilac zahtjeva, djete ili majka? Mozda nekakav primjer ovrsnog zahtjeva ili tuzbe, tko je vec podnosio, nebi lose dosao...

Hvala

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

podnosioc zahtjeva je dijete, koje zastupa majka.

možda da potraži savjet u czss, pa da ju oni upute kome se treba obratiti? i naravno, treba tražiti kamate za period neplaćanja (to se često zaboravi).

fat-boy

Početno

vec je bila u socijali ,rekli su joj da to nije njihov posao nego da nadje odvjetnika, naravno

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj fat-boy prvotno napisa
    vec je bila u socijali ,rekli su joj da to nije njihov posao nego da nadje odvjetnika, naravno
    pa to i nije njihov posao. ja sam rekla da potraži savjet, ne da joj oni to trebaju napraviti.

fat-boy

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    Citiraj fat-boy prvotno napisa
    pa to i nije njihov posao. ja sam rekla da potraži savjet, ne da joj oni to trebaju napraviti.
    Za savsjet sam i mislio, ne da tužbu podnose, doslovno su je otkantali...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

onda lijepo neka ode odvjetnikukoji je specijaliziran z aobiteljsko pravi i dobiti ce konkretne odgovore i savijete...to sam ja napravila kad su me spirili sa socijalnog

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

a da...a kaj da ja recimo napravim....majstor je u pragu nepoznata adresa i sl.... jedino s pajserom da se zaletim tamo i utjeram dug ali nemam lovu za put ,,,,bas nam je super kad dojdemo u takvu situaciju....zakon nam je super ...sve za dobrobit djeteta i samohranog roditelja koji mu zeli sve pruziti .....aaaaaaaa ljuta saaaaaaaaaaaaaam jakooooooo

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a sad slusajte ovo: odreden je iznos alimentacije i rjesenje za ovrhu , medutim, rjesenje za ovrhu je kod neke sutkinje u drugom gradu i moja odvjetnica nemoze nikako do nje jer se to tako zavlaci vise od pola godine!!!! slala je dvaput pozurnice ali nis od toga. bivsi me napao nedavno da su mu zbog isplate alimentacije blokirali racun ali meni naravno nista ne dolazi. odvjetnica me tjesi da ce probati nekog svog kolegu zamoliti nek proba osobno doci do te sutkinje da vidimo sto se dogodilo sa rjesenjem o ovrsi, jel pravomocno ili sto??!!
    by the way, svi poznajemo pravosudni sustav grada gospica

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Žali se na sutkinju predsjedniku suda u mjestu gdje je spis, bit će u roku odmah.
    Svakako napiši da si već slala 2 požurnice...

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Aaaaa Gospić..., ipak piši predsjedniku. Valjda i tamo ima neke hijerarhije, možda su se malo trgnuli... :/

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Meni su u CZSS rekli da je za ovrhu potrebno podnijeti kaznenu prijavu u policiji ili državnom odvjetništvu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •