Prije cca. 2 tjedna na vanjskoj strani šakice te na zglobu pojavile su se dvije bubice. Prvo su bile manje pikice koje su se u jednom danu povećale na izgled prosječne bube npr. od uboda komarca. Nije ličilo na ubod već kao neka reakcija.
Međutim nakon par dana počeo je svrbež i čohanje i naravno nastale su skulice. Otišle smo kod doktora i dao nam antibiotsku mast bivacin da se ne inficira od jakog svrbeža koji je najjači po noći i ujutro.
Uglavnom, ja bi prihvatila da je to eventualno neki ubod, ali prije par dana pojavila se tik do njih još jedna ista buba i narasla na isti način kao i prethodne.
To već traje više od dva tjedna i ne prestaje, a danas ujutro joj je od prve bube natekla malo šakica i nastalo crvenilo pa sad kao da se naziru oko nje opet nove male bubice.
Možda vam se ne čini važno, ali da ju vidite kao se čoha i kako izgledaju bilo bi vam jasno da ne uveličavam.
Uglavnom doktor je opet rekao da je to na vanjskom dijelu i da je to najvjerovatnije ugriz. Ali ljudi to ne prolazi, to i dalje svrbi, ona je nervozna zbog toga, a sad mi se još čini kao da se i širi i nekako mi teorija o ugrizu pada u vodu. Ima li ko slična ili bilo kakva iskustva ili neki prirodan način mazanja tj. liječenja bila bih stvarno zahvalna.