-
dali cu dojiti?
Trebam rodit za mjesec dana,u prvoj trudnoci sam dobila mastitis i završila na kirurgiji.Zanima me dali cu moc dojit?moj doktor kaze da ne .
-
-
draga, nema stvarno raloga zašto ne bi mogla dojiti ako to želiš!
Mastitis je upala koja se desi usljed začepljenja kanalića, mlijeko ostane zarobljeno unutra pa se dojka upali. Mnoge majke koje su dobile mastitis, uspješno su ga se riješile i nastavile dojiti.
Preporučam ti da na našem portalu kreneš čitati tekstove o dojenju i tako se kvalitetno pripremiš. Nema razloga za brigu. Ukoliko se pojavi bilo kakav problem postoji SOS telefon na kojem će ti iskusne savjetnice dati podršuku i potrebne savjete!
Sretno!
-
I da sad sam pročitala taj dio da si završila na kirurgiji. Što su ti tamo napravili?
-
-
Bila sam u bolnici tri dana ,napravili su inciziju desne dojke(valjda se to tako piše),ginekolog kaze da necu dojit.Sve sam pročitala o dojenju ,naravno da ću pokušat o tome nema govora.
-
sad se ja javljam (nestručna), ali ako desna dojka i bude problem, tu je lijeva.
imam tu jedna mama koja doji samo na jednoj. i to vrlo uspješno
-
Osoblje foruma
-
Moja rodica sa prvom bebom imala Tantalove muke sa dojenjem i na kraju takođe završila na hirurgiji. Sa drugom bebom nije imala nikakvih problema. Mislim da je krucijalno da se jako dobro informišeš o mogućim poteškoćama, a ako pročitaš info sa portala i priče mama na forumu, mislim da ćeš bez problema donijeti pravu odluku. Prosto je nevjerovatno lijepo vidjeti kako savjetnice skoče kad se neko pojavi sa problemom i kako se bore da ga zajedno sa majkom riješe pa da sve to profunkcioniše kako treba. Ovdje si na savršenom mjestu za dojenje, a tu ti je i SOS telefon!
-
Trebas otici kod specijalista za dojke, da napravi UZV i pregleda stanje mlijecnih kanalica.
-
-
dali cc dojit
Puno vam hvala sad mi je lakše ,stvarno bi mogla ic kod doktora da me pregleda
-
odi kod drinkovića,on ti je baš doktor za cice.mene spasio.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma