Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Kad su prestali spvat preko dana???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj h.kitty prvotno napisa Vidi poruku
    moja curka 3,5 godina ako spava popdne (zaspi bez problema) spava cca 2h i navečer do 10 pol 11 nema spavanja, a ako slučajno ne spava popodne (što je stvarno rijetkost) zna navečer zaspati oko 9 ali se nakon sat vremena probudi i plače i dere se, ponekad dobije fraze, valjda od premorenosti..
    Identicna situacija je i kod nas. Bas pisem jer se ne mogu smiriti da i ja idem spavati nakog večerašnjeg natezanja....

Ako ne spava po danu onda bude nervozan za poludit ako spava po danu navečer ne moze zaspati do 23 sata! Onda mi tete u vrtiću pričaju kako je nenaspavan i da mu izbacim spavanje po danu. A probala sam, oci mu se sklapaju u pet popodne i bude histerican iako po noći spava od 19-7.

Ispada da moramo svi trpiti nespavanje do kasno u noć. U svakom slučaju ja ne mogu vise trpiti konflikte s njim oko odlaska na spavanje navečer, vrtenje u krevetu satima....

Ima li netko da je uspješno riješio ovakvu situaciju?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moj ima sada 3god10mj i prestao je popodne spavati sa 2ipo god.bilo je nervoznih faza.
    Sad vec par mj ide spavati u 21h i budi se u 08ipo 09.nekad ima krizu oko 18h ali kad ga prode ok je.
    Mozda se dogodi da nedjeljom iza rucka zaspe od 14-16h i onda navecer legne oko 22h.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •