lo, laky
lilium, uh, sad me bas strah, kakvi autoimuni poremecaji, osjete li se neki simptomi? :? jer ja (kuc-kuc) vjezbam redovno, hranim se zdravo, osjecam se ok, itd. itd. da li bih nesto primjetila? :?
ina, nemam nikakvu upalu (kuc-kuc). idem redovno zubaru, zubi ok. pojma nemam. sada sam umislila da mi se ove NK povecavaju iz mjeseca u mjesec jer ubijaju plod pa su svaki mjesec vece i snaznije i bore se protiv tog. mozda lupam, ne znam da li je to moguce. ina, u labu gdje sam radila ovo normalno je do 34%. nakon sto je doktorica vidjela koliko su mi se povecale od novembra, rekla mi je da ovo 'pustim, pijem macinu travu i ne bavim se vise ovim'. kaze da je sve to jos siva zona. hm, ali ona nije citala sve one topice o imunologiji i teorije doktora beer-a. :?
joanna, i ja mislim da nije moglo naskoditi. ali da li sam time mozda pojacala ionako jak imunitet.
curke, sta mislite, da li da idem uopste na IVF??? i da li dex ovdje moze pomoci? mozda cu se najaviti kod baumana, pa onda s terapijom na IVF...